Skip to main content
Male cyclist riding bicycle in mountains.
Group of children during a bike ride in the mountains
Young family with little children at bike trip together in nature.
Young family with little children at bike trip together in nature.
two young bikers enjoying their mountain bikes
senior woman on mountain bike
senior woman on electric mountainbike

ARCOTEL Kaiserwasser

Het superior 4-sterrenhotel ARCOTEL Kaiserwasser ligt tegenover het Weense VN-hoofdkantoor en het Austria Center Vienna, naast de Kaiserwasser-vijver met een steiger om te baden. Het bevindt zich op slechts 100 meter van metrostation Kaisermühlen. Daarvandaan reist u in slechts 10 minuten naar het centrum van de stad. Er is gratis WiFi in alle kamers.

De kamers van het ARCOTEL Kaiserwasser – nahe der Donau bieden uitzicht op de moderne skyline van de Wenen of het recreatiegebied Kaiserwasser. Alle kamers zijn voorzien van kabel-tv, een dvd-speler en een rood-wit interieur.

Het Kaiserwasser ARCOTEL Superior beschikt over een moderne fitnessruimte met uitzicht op de Donau en het centrum van de stad, een sauna en een stoombad.

In het eigen restaurant worden typisch Oostenrijkse specialiteiten en veganistische gerechten geserveerd. U kunt ontspannen met een drankje in de gezellige bar.

Er is privéparkeergelegenheid in een garage. Hiervoor geldt een toeslag.

De bushalte van de lijnbus naar de luchthaven bevindt zich aan de voorzijde van het hotel. U kunt ontspannen in het naastgelegen recreatiegebied Kaiserwasser en het recreatiegebied Donauinsel, op 5 minuten lopen van het hotel. Met de metro bent u in minder dan 5 minuten bij het grote winkelcentrum Donauzentrum. Het hotel is makkelijk bereikbaar via de afrit Kagran van de snelweg A22.