Skip to main content
boot-slide
De leukste fietsvakanties voor jong & oud
de-waard-home
Met overnachting in 6-persoons tenten
passau
Passau_6

Azillanet – Camping Le Vernis

Vanuit je tent uitkijken over het uitgestrekte Audedal met aan de horizon de toppen van de Pyreneeën. Dat kan vanaf een kampeerplek op camping Le Vernis tussen Azillanet en Aigne.

De ongeveer negentig kampeerplekken van camping Le Vernis zijn ruim. Drink een drankje in de gezellige bar voordat je in het kleine restaurant het dagelijks wisselende dagmenu bestelt. De dorpsbakker komt dagelijks vers stokbrood, romige croissants en chocoladebroodjes venten. Op de camping kun je heerlijk zwemmen en spelen in het vernieuwde zwembad. In het hoog seizoen organiseert de eigenaar samen met de gasten activiteiten als droppings, vossenjachten, kinderzeskampen, kanotochten, wandeltochten, wijnproeverijen. In de omgeving kun je ook paardrijden, tennissen of surfen.

Camping Le Vernis ligt in een dal tussen de uitlopers van de Pyreneeën en het Central Massif. In dit gebied vind je uitgestrekte wijngaarden, schilderachtige Franse dorpjes en een Middellandse zeeklimaat. Dat is lekker als je op het dichtbijgelegen strand van Narbonne of Gruisan wilt gaan zonnen, zwemmen of flaneren.

Camping Le Vernis: www.campingle-vernis.com