Skip to main content
Male cyclist riding bicycle in mountains.
Group of children during a bike ride in the mountains
Young family with little children at bike trip together in nature.
Young family with little children at bike trip together in nature.
two young bikers enjoying their mountain bikes
senior woman on mountain bike
senior woman on electric mountainbike

Hotel Wachau

Dit kleine 4-sterrenhotel wordt door een familie beheerd en is ingericht in traditionele, landelijke stijl. Het ligt bij de ingang van Melk en op 500 meter van rivier de Donau, de Abdij van Melk en de A1. Hotel Wachau biedt een bekroond restaurant en gratis WiFi.

Alle verdiepingen zijn drempelvrije en rechtstreeks toegankelijk vanuit de ondergrondse parkeergarage of vanaf de gratis privéparkeergelegenheid voor de ingang van het hotel.

Restaurant Wachauer Stube is gewaardeerd met 14 punten door Gault Millau en wordt ook aanbevolen in andere restaurantgidsen. Tot de specialiteiten behoren vis en biologische rundvleesgerechten, evenals wildspecialiteiten van het jachtterrein van de Abdij van Melk. Bij mooi weer kunt u ook dineren op het terras van het Wachau Hotel.

De liefdevolle inrichting met bloemen en kaarsen zorgt samen met de schilderijen van de regio, aangename geuren en frisse kleuren voor een gezellige sfeer.

Er is gratis parkeergelegenheid bij de accommodatie. U kunt tegen een toeslag gebruikmaken van een ondergrondse parkeergarage.