Skip to main content
boot-slide
De leukste fietsvakanties voor jong & oud
de-waard-home
Met overnachting in 6-persoons tenten
passau
Passau_6

Hotel Wachau

Dit kleine 4-sterrenhotel wordt door een familie beheerd en is ingericht in traditionele, landelijke stijl. Het ligt bij de ingang van Melk en op 500 meter van rivier de Donau, de Abdij van Melk en de A1. Hotel Wachau biedt een bekroond restaurant en gratis WiFi.

Alle verdiepingen zijn drempelvrije en rechtstreeks toegankelijk vanuit de ondergrondse parkeergarage of vanaf de gratis privéparkeergelegenheid voor de ingang van het hotel.

Restaurant Wachauer Stube is gewaardeerd met 14 punten door Gault Millau en wordt ook aanbevolen in andere restaurantgidsen. Tot de specialiteiten behoren vis en biologische rundvleesgerechten, evenals wildspecialiteiten van het jachtterrein van de Abdij van Melk. Bij mooi weer kunt u ook dineren op het terras van het Wachau Hotel.

De liefdevolle inrichting met bloemen en kaarsen zorgt samen met de schilderijen van de regio, aangename geuren en frisse kleuren voor een gezellige sfeer.

Er is gratis parkeergelegenheid bij de accommodatie. U kunt tegen een toeslag gebruikmaken van een ondergrondse parkeergarage.