Skip to main content
Male cyclist riding bicycle in mountains.
Group of children during a bike ride in the mountains
Young family with little children at bike trip together in nature.
Young family with little children at bike trip together in nature.
two young bikers enjoying their mountain bikes
senior woman on mountain bike
senior woman on electric mountainbike

Hotel Weis

Hotel Weingut Weis is een particulier 4-sterrenhotel in het romantische Ruwertal, omgeven door prachtige wijngaarden. Het biedt wellnessfaciliteiten en rustgevende accommodatie in de kuuroordstad Mertesdorf, op 8 km van Trier. De accommodatie biedt een laadstation voor elektrische voertuigen.

Hotel Weingut Weis heeft verschillende knusse kamers met kabel-tv en gratis breedbandinternet.

De spa van het hotel is de ideale plek voor ontspanning. Je vindt hier een Finse sauna, een sanarium, een stoomcabine, een hot tub en een ontspanningsruimte. Massages zijn ook beschikbaar.

Als je wilt, kun je de dag goed beginnen met een heerlijk ontbijtbuffet in het gezellige restaurant met een traditionele tegelkachel. Proef de diverse specialiteiten uit het Rijnland met uw favoriete Moezel wijn erbij.

Het Hotel Weingut Weis is een populaire uitvalsbasis voor gasten die de plaatselijke fietspaden willen verkennen. Bij Hotel Weingut Weis kun je fietsen huren en er is een beveiligde fietsenstalling.

Het hotel ligt op slechts 50 meter van een bushalte en biedt uitstekende aansluiting op de plaatselijke buslijnen. Met de bus ben je binnen 20 minuten bij het centraal station van Trier.