Skip to main content
Male cyclist riding bicycle in mountains.
Group of children during a bike ride in the mountains
Young family with little children at bike trip together in nature.
Young family with little children at bike trip together in nature.
two young bikers enjoying their mountain bikes
senior woman on mountain bike
senior woman on electric mountainbike


Fietsvakantie Duitsland

fietsvakantie Duitsland

Met zijn uitgebreide netwerk aan fietsroutes en prachtige omgeving is Duitsland het populairste land voor fietsliefhebbers. Dit maakt het land de ideale bestemming voor een onvergetelijke fietsvakantie. Fiets langs de adembenemende landschappen en de historische steden en ontdek deze prachtige bestemming tijdens uw fietstocht in Duitsland.

Lange afstand fietsen

Bent u een echte fietsliefhebber en houdt u van lange afstanden fietsen? Tijdens uw fietsvakantie in Duitsland fietst u lange afstanden langs de mooiste rivieren en meest charmante dorpjes. De afstanden van deze tochten variëren van 40 tot 70 kilometer per dag en zullen grotendeels over vlak terrein leiden. Dit maakt de fietsvakanties in Duitsland geschikt voor fietsers van allerlei verschillende niveaus.

Aanbod fietsvakanties in Duitsland

De mooiste fietsvakanties in Duitsland vindt u bij Fiets-Fun. Geniet van een prachtige route van Passau naar Wenen. De fietsroute Passau-Wenen is een populaire fietsroute die u van Duitsland naar de hoofdstad van Oostenrijk brengt. Deze klassieker leidt langs de rivier de Donau en is grotendeels vlak en stroomafwaarts. U verblijft in geselecteerde hotels waar u na uw fietstocht heerlijk tot rust kunt komen. De hotels bieden een goede kwaliteit kamers waarbij comfort, ontspanningsmogelijkheden en hoogwaardige gastronomie hoog in het vaandel staan. Zo kunt u de fietsroute de volgende dag weer vol energie hervatten.

Tijdens uw verblijf wordt er dagelijks een ontbijtbuffet geregeld en zorgen wij voor bagagevervoer van hotel naar hotel. Daarnaast bevat iedere huurfiets een stuurtas en is er een service/noodtelefoon aanwezig, zowel doordeweeks als in het weekend. Zo kunt u onbezorgd genieten van uw fietsvakantie in Duitsland.

Fietsvakantie met Fiets-Fun

Tijdens uw fietsvakantie in Duitsland wordt alles u uit handen genomen zodat u optimaal kunt genieten van uw fietsvakantie in Duitsland. Ook eens een ander land bezoeken? Bekijk ons aanbod fietsvakanties en vind diverse fietsvakanties in Europa. Wilt u graag meer informatie of heeft u specifieke vragen? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder.

Bron foto: Pexels