Skip to main content
Male cyclist riding bicycle in mountains.
Group of children during a bike ride in the mountains
Young family with little children at bike trip together in nature.
Young family with little children at bike trip together in nature.
two young bikers enjoying their mountain bikes
senior woman on mountain bike
senior woman on electric mountainbike


Fietsvakantie in België

fietsvakantie belgië

Ontdek prachtige natuur en cultuur tijdens uw fietsvakantie in België. De diversiteit van de omgeving maakt België tot de ideale bestemming voor een fietsvakantie. Tijdens uw fietstocht door de bosrijke gebieden van de Belgische Kempen vindt u verschillende haltes. Zo kunt u het uitzicht bewonderen vanaf een imposante uitkijktoren of genieten van een verfrissend drankje in de zon op het terras van een fietsvriendelijk café.

Op vakantie in België

Waarom zou u kiezen voor een fietsvakantie in België? Tijdens de fietstocht kunt u op eigen tempo de omgeving van België ontdekken. Daarnaast heeft België een fietsvriendelijke infrastructuur met goed onderhouden fietsroutes wat dit land perfect maakt voor een fietsvakantie.

Bij Fiets-Fun kunt u kiezen voor een luxe fietsvakantie in de Belgische Kempen, een safaritent huren op camping De zeven Geitjes, een chalet huren op camping Siësta of een safaritent huren op camping Houtum. U kunt overnachten in België in zowel een safaritent als een luxe accommodatie. Door het brede aanbod aan fietsvakanties en accommodaties vindt u altijd een fietsvakantie in België die bij u past.

Fietsen in België met bagagevervoer

Ervaar het gemak van bagagevervoer tijdens het fietsen in België. Tijdens uw fietsvakantie zorgen wij ervoor dat uw bagage van accommodatie naar accommodatie wordt vervoerd. Zo hoeft u geen extra gewicht te dragen op uw fiets en kunt u zorgeloos genieten van uw fietsvakantie. Bagagevervoer is inbegrepen bij iedere fietsvakantie van Fiets-Fun.

Maak kennis met Fiets-Fun

Sinds 1997 organiseren we vanuit Fiets-Fun de mooiste fietsvakanties. Tegenwoordig vindt u bij ons diverse fietsvakanties met prachtige fietsroutes door heel Europa. Zo bieden we fietsvakanties aan naar Duitsland, Frankrijk, Nederland, Denemarken en Oostenrijk. De fietsroutes van Fiets-Fun zijn door ons ontworpen en uitgezet, zo kunnen wij u de mooiste en beste kwaliteit routes garanderen.

Bent u op zoek naar een fietsvakantie in België of een ander land binnen Europa? Bekijk dan ons aanbod fietsvakanties en zoek een fietsvakantie die bij u past. Heeft u specifieke vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Bron foto: Unsplash