Skip to main content
Male cyclist riding bicycle in mountains.
Group of children during a bike ride in the mountains
Young family with little children at bike trip together in nature.
Young family with little children at bike trip together in nature.
two young bikers enjoying their mountain bikes
senior woman on mountain bike
senior woman on electric mountainbike


Fietsvakantie met bagagevervoer

fietsvakantie met bagageverhuur
Bij Fiets-Fun vindt u een uitgebreid aanbod fietsvakanties met bagagevervoer. Maak een prachtige fietsreis door Europese landen zoals Frankrijk, Denemarken, Duitsland en Oostenrijk. Blijft u liever dichter bij huis? Geen probleem! We bieden ook fietsvakanties aan in Nederland en België. Fiets langs de mooiste dorpjes en uitgestrekte natuurgebieden waarna u heerlijk kunt uitrusten in uw comfortabele accommodatie. Een fietsvakantie is de perfecte manier om te genieten van de omgeving en de frisse buitenlucht.

De voordelen van een fietsvakantie met bagagevervoer

Een fietsvakantie met bagagevervoer heeft verschillende voordelen. Het grootste voordeel is het gemak. Tijdens uw fietsvakantie met bagagevervoer hoeft u zich geen zorgen te maken over het vervoeren van zware tassen. Uw bagage wordt door ons van accommodatie naar accommodatie gebracht. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw fietsvakantie. Daarnaast zorgt bagagevervoer ervoor dat u geen extra gewicht mee hoeft te dragen tijdens het fietsen. Dit maakt uw fietservaring comfortabeler en zorgt ervoor dat u meer energie overhoudt.

Wilt u op fietsvakantie met het hele gezin? Ook dan komt bagagevervoer goed van pas. Zonder het extra gewicht van zware tassen kunt u de routes zorgeloos fietsen. Hierdoor zijn de fietsvakanties met bagagevervoer geschikt voor fietsers van ieder niveau. Van beginner tot ervaren fietser, onze fietsvakanties zijn er voor iedereen!

Fietsvakantie met eigen fiets

U kunt bij Fiets-Fun met uw eigen fiets op fietsvakantie. Fiets de fietsroutes op uw eigen vertrouwde fiets en geniet van optimaal comfort. Liever een huurfiets? Dat kan! Bij Fiets-Fun zorgen we voor uitstekende huurfietsen. De huurfietsen beschikken over het algemeen over trommelremmen en versnellingen. Gaat u op vakantie met de kinderen? Kinderfietsen, kinderzitjes, ouder-kind tandems of trailerbikes zijn allemaal te huren!

Op vakantie met Fiets-Fun

Voor de mooiste meerdaagse fietsarrangementen bent u bij Fiets-Fun aan het juiste adres. Met ons brede aanbod fietsvakanties in Europa zit er altijd een fietsvakantie voor u bij. Wilt u meer informatie of heeft u specifieke vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder bij het vinden van uw ideale fietsvakantie!

Bron foto: Pexels