Skip to main content
Male cyclist riding bicycle in mountains.
Group of children during a bike ride in the mountains
Young family with little children at bike trip together in nature.
Young family with little children at bike trip together in nature.
two young bikers enjoying their mountain bikes
senior woman on mountain bike
senior woman on electric mountainbike


Vakantie in Nederland

vakantie in Nederland

Bij Fiets-Fun vindt u de ideale vakantiebestemming voor uw vakantie in Nederland. Ontdek Nederland op een ander niveau en geniet van de diverse landschappen en de afwisselende activiteiten. Vergeet ver reizen, in Nederland vindt u de perfecte vakantiebestemming voor een onvergetelijke tijd. Van avonturiers tot rustzoekers en natuurliefhebbers, in Nederland is er voor ieder wat wils!

De voordelen van een vakantie in Nederland

Er zijn verschillende redenen waarom vakantiegangers kiezen voor een vakantie in eigen land. Naast de historische steden zijn er namelijk nog meer voordelen verbonden aan een vakantie in Nederland.

Nederland is de ideale vakantiebestemming voor een vakantie in Nederland met kinderen. Zo vindt u verschillende pretparken en speeltuinen die speciaal voor kinderen zijn gemaakt en hoeft u niet ver te reizen om een geweldige vakantie te beleven. Daarnaast beschikt Nederland over talloze kindvriendelijke campings voor het hele gezin waar de kinderen zich de hele dag kunnen vermaken.

Nederland één van de populairste landen om te fietsen. Het uitgebreide netwerk van zowel geasfalteerde fietspaden als toeristische fietsroutes maakt Nederland tot dé bestemming voor een fietsvakantie. Fiets langs het IJsselmeer, het groene hart van Drenthe, of over de prachtige Waddeneilanden. De fietsroutes tijdens de fietsvakanties van Fiets Fun variëren in afstanden van 23 kilometer tot ruim 40 kilometer per dag. Deze vakanties zijn geschikt voor jong en oud en bezorgen iedere vakantieganger een onvergetelijke reis. Bent u op zoek naar een vakantiebestemming en houdt u van fietsen in Nederland? Dan is een fietsvakantie met Fiets-Fun dé vakantie voor u!

Op vakantie met Fiets Fun

Bij Fiets-Fun organiseren we fietsvakanties in zowel Nederland als in het buitenland. De vakanties van Fiets-Fun zijn geschikt voor het hele gezin, jong en oud. Tijdens de fietsvakanties kunt u overnachten in een chalet of een safaritent, een hotel of als echte kampeerders in een tent. Wilt u ook op vakantie in eigen land? Kom dan met ons mee en ontdek Nederland!

Foto door: Igor Passchier