Skip to main content
Male cyclist riding bicycle in mountains.
Group of children during a bike ride in the mountains
Young family with little children at bike trip together in nature.
Young family with little children at bike trip together in nature.
two young bikers enjoying their mountain bikes
senior woman on mountain bike
senior woman on electric mountainbike


Vakantiebestemmingen in Europa

fietsvakantie Europa

Fietsvakantie in Europa biedt talloze prachtige opties voor iedere vakantieganger. Of u nu op zoek bent naar een bestemming in het binnenland of het buitenland, er is altijd een bestemming die bij u past. Geniet van de omgeving en ontdek de Deense Alpen, de lagunes in Frankrijk of de historische steden in Oostenrijk. Fiets-Fun heeft de ideale vakantiebestemmingen in Europa voor jong en oud.

Fietsvakantie in Europa

Tijdens een fietsvakantie in Europa kunt u Europa opnieuw ontdekken. Ervaar het uitgebreide routenetwerk en de fietsvriendelijke accommodaties tijdens uw fietsvakantie in Duitsland of trotseer de uitdagende fietsroute in West-Justland, Denemarken. Daarnaast bieden wij fietsvakanties in Frankrijk en Oostenrijk. Blijft u toch liever dichtbij huis? Bij Fiets-Fun vindt u ook fietsvakanties in Nederland en België. De mooie omgeving en de comfortabele accommodaties op de ruime kampeerplaatsen maken deze bestemmingen tot de ideale vakantiebestemmingen in Europa.

De mooiste fietsvakanties in Europa

De mooiste fietsvakanties in Europa vindt u bij Fiets-Fun. Na een lange dag vol activiteiten is het prettig om weer heerlijk tot rust te kunnen komen in uw accommodatie. U kunt ervoor kiezen om fietsen te combineren met kamperen of te genieten van ultiem comfort tijdens uw overnachting in een hotel.

Door het diverse aanbod fietsvakanties vindt u ongetwijfeld de mooiste fietsvakantie in Europa die bij u past. Met de verschillende vakantiebestemmingen in Europa en fietsroutes die variëren van 23 kilometer tot ruim 40 kilometer per dag, is er voor ieder wat wils.

Maak kennis met Fiets-Fun

Sinds 1997 zijn we actief met het organiseren van fietsvakanties. Van een aantal tenten in de Achterhoek zijn we gegroeid naar het bedrijf wat we nu zijn en vindt u bij ons de mooiste vakantiebestemmingen in Europa voor uw fietsvakantie. Bent u op zoek naar meer informatie of heeft u specifieke vragen? Neem dan contact met ons op, we staan voor u klaar!

Foto door: Danil YukPavel