Fietsen & Cottage

Inclusief bagagevervoer Volledig ingerichte cottages Inclusief fietsroutes

In het voorjaar bieden wij onze Fietsen & Cottage vakanties aan in Denemarken en in Duitsland. U fietst dan ook langs de drie campings, maar overnacht nu in cottage's, kleine huisjes.


Hoe werkt het?

Deze trektocht kan in de voorzomer als een 8- of 15 daags fiets-cottage arrangement geboekt worden.
Tijdens het 8-daagse fietsarrangement verblijft u telkens 2 of 3 nachten op de drie verschillende campings.
Tijdens het 15-daags kampeerarrangement hebt u lekker de tijd om leuke dingen te doen want u verblijft voor langere tijd, vier en soms vijf dagen, op elk van de drie campings.

De eerste fietsdag van camping 1 naar 2 is op maandag. Op woensdag fietst u naar de 3e camping en op vrijdag fietst u terug naar de camping waar u bent begonnen.Vanuit iedere camping zijn er tevens nog 1, 2 of 3 rondroutes gemaakt waar u gebruik van kunt maken.

De Fietsen & Cottages trektochten zijn ideaal voor families die buiten de zomervakantie om toch op campings willen vertoeven en vooral 's avonds, als het iets koeler is, wat meer comfort wensen. Ook in de Mei vakantie wordt hier véél gebruik van gemaakt.

Tijdens de Fietsen & Cottages tochten wordt uw bagage vervoerd; comfortabeler kan het niet!

SPECIALE AANBIEDING!!! Nu reserveren is geld besparen.

Wie voor 01-02-2019 een 8 daagse fietsvakantie boekt in Denemarken of in Duitsland met overnachtingen in de cottages krijgt een korting van 10%.

De reis moet plaatsgevonden hebben voor 21-06-2019 of vanaf 31-08-2019. Gebruik bij uw boeking de code: CO2019*.

*Niet mogelijk in combinatie met andere kortingen.