Fietsen & Hotels

Inclusief bagagevervoer 3* hotels Inclusief fietsroutes

Ook voor 2020 kunt u uw hotel reizen weer reserveren bij Fiets-Fun. Zo zijn er reizen naar België, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Italië en Spanje.

Heel veel locaties zijn te bereiken met het openbaar vervoer. Zo kunt u er voor kiezen om met de trein, www.treinreiswinkel.nl of met de bus, www.fietsvervoer.nl af te reizen naar uw bestemming.


In België is er een leuke hotelreis voor u mogelijk gemaakt aan de kust. U fietst langs 2 hotels.

Werkelijk schitterende route langs 3 hotels op Funen in Denemarken. Het "eiland" van Hans Christian Andersen. Over licht glooiend landschap en kronkelende wegen fietst u in 1 week langs drie hotels die allen aan het water gelegen zijn.

In Frankrijk is er in de Ardèche de mogelijkheid om te fietsen. In de Ardèche verblijft u in één hotel en kunt u verscheidene rondroute's gaan fietsen.

Wat verder te denken van drie fietsreizen in Duitsland. Genieten langs de Donau / Altmuhltal en 2 route's nabij Berlijn? Hier moet u toch eens een keer gefietst hebben.

In Italië zijn er 3 hotelreizen voor u samengesteld. In "de hak" nabij Lecce in het district Puglia, fietst u langs 3 hotels. Vanuit de hotels heeft u de keuze uit 2 verschillende rond routes. Een tweede mogelijkheid is het fietsen vanuit het schitterend hotel welke gelegen is tussen Napels en Rome. Lekker fietsen rond het hotel in combinatie met het bezoeken van deze twee mooie steden. Friuli Venezia is onze 3e hotel-fietsreis. Redelijk onbekend gebied, maar daarom ook zo mooi om te ontdekken. Het ware Italië!

In Spanje hebben we 2 mooie route's gemaakt in Catalonië. De ene tour gaat langs 3 hotels, met een aantal rustdagen en de andere gaat langs 5 hotels en gaat u iedere dag fietsen naar een ander hotel.

Vanuit deze hotels zijn er tevens diverse fietsroute's uitgezet voor u. Of u nu een kort tochtje wilt maken of een hele dag wilt gaan fietsen, u vindt altijd wel een geschikte tocht in het aanbod. Een dagje niets doen is natuurlijk ook mogelijk. Deze reizen kunt u reserveren vanaf maart t/m oktober.