Fietsen & Kamperen op fietscampings Nederland

Inclusief bagagevervoer Volledig ingerichte tenten Inclusief fietsroutes

Fietscampings Nederland

Fiets-Fun heeft verschillende fietscampings in Nederland. Een camping in Nederland is eigenlijk altijd dichtbij en dus ook goed te bereiken! Wij Nederlanders staan natuurlijk te boek als echte kampeerders en fietsers, een geweldige combinatie zeggen wij.

Fietscampings boeken voor het seizoen 2022? Voor het seizoen 2022 heeft Fiets-Fun voor u weer aansprekende fiets-kampeer arrangementen samengesteld. U heeft keuze uit fietsvakanties in Nederland, Denemarken, België, Italië en Frankrijk. Alle routes zijn door Fiets-Fun zelf met zorg en aandacht ontworpen en uitgezet.

De meeste fietscampings zijn te bereiken met het openbaar vervoer. Zo kunt u er voor kiezen om met de trein, www.treinreiswinkel.nl of met de bus, www.fietsvervoer.nl af te reizen naar uw bestemming.

Een fietsvakantie op fietscampings Nederland, ooit aan gedacht om dit te gaan doen?

Zo ja, doen! Zo nee, lees eens verder en kom erachter welke talloze mogelijkheden er zijn. Trappen en rondkijken, in een notendop is dat een fietsvakantie. Fietsen en kamperen is een heerlijke combinatie van relaxen en toch sportief bezig zijn. Simple as that!

Op fietsvakantie fietsen en kamperen in Nederland is zeker de moeite waard. Iedereen kent het gevoel, op de fiets ontdek je veel meer dan met de auto. Alle details zijn te bekijken en daarnaast is fietsen en kamperen in Nederland ook nog eens heel gezellig en kindvriendelijk. Trek met jouw fietsvakantie individueel door het land en ontdek hoe leuk een fietsvakantie in Nederland kan zijn!

Volledig ingerichte tenten

U fietst van camping naar camping en verblijft in 4 of 6 persoons tenten. De sportieve en comfortabele tenten hebben we vooraf al voor u opgezet. Ze zijn onder meer voorzien van veldbedden met self inflating matjes, een 3 pits kooktoestel, keukengerei, een koelbox, een koelkast, elektriciteit en een tafel en stoelen.

Hoe werkt het?

Deze trektocht kan in de zomer als een 8- of 15 daags fiets-kampeer arrangement geboekt worden.
Tijdens het 8-daagse fietsarrangement verblijft u telkens 2 of 3 nachten op de drie verschillende campings.
Tijdens het 15-daags kampeerarrangement hebt u lekker de tijd om leuke dingen te doen want u verblijft voor langere tijd, vier en soms vijf dagen, op elk van de drie campings.
De eerste fietsdag van camping 1 naar 2 is op maandag. Op woensdag fietst u naar de 3e camping en op vrijdag fietst u terug naar de camping waar u bent begonnen. Vanuit iedere camping zijn er tevens nog 1, 2 of 3 rondroutes gemaakt waar u gebruik van kunt maken.