Fietsen & Mobile Homes/Huisjes

Inclusief bagagevervoer Volledig ingerichte mobile homes/huisjes Inclusief fietsroutes

In het voorjaar bieden wij onze Fietsen & mobile/huisjes home vakanties aan in Frankrijk en Denemarken. U fietst dan ook langs de drie campings, maar overnacht nu in mobile homes.

De meeste campings zijn te bereiken met het openbaar vervoer. Zo kunt u er voor kiezen om met de trein, www.treinreiswinkel.nl of met de bus, www.fietsvervoer.nl af te reizen naar uw bestemming.


Hoe werkt het?

Deze trektocht kan in de voorzomer als een 8- of 15 daags fiets-mobile/huisjes home arrangement geboekt worden.
Tijdens het 8-daagse fietsarrangement verblijft u telkens 2 of 3 nachten op de drie verschillende campings.
Tijdens het 15-daags kampeerarrangement hebt u lekker de tijd om leuke dingen te doen want u verblijft voor langere tijd, vier en soms vijf dagen, op elk van de drie campings.

De eerste fietsdag van camping 1 naar 2 is op maandag. Op woensdag fietst u naar de 3e camping en op vrijdag fietst u terug naar de camping waar u bent begonnen. Vanuit iedere camping zijn er tevens nog 1, 2 of 3 rondroutes gemaakt waar u gebruik van kunt maken.

De Fietsen & Mobile home/huisjes trektochten zijn ideaal voor families die buiten de zomervakantie om toch op campings willen vertoeven en vooral 's avonds, als het iets koeler is, wat meer comfort wensen. Ook in de Mei vakantie wordt hier véél gebruik van gemaakt.

Tijdens de Fietsen & Mobile home/huisjes tochten wordt uw bagage vervoerd; comfortabeler kan het toch niet!

SPECIALE AANBIEDING!!! Nu reserveren is geld besparen.

Wie tussen 15-10-2020 en voor 15-01-2021 een 8 daagse fietsvakantie boekt in Frankrijk of Denemarken met overnachtingen in de mobile homes krijgt een korting van 5%.

De reis moet plaatsgevonden hebben voor 04-06-2021. Gebruik bij uw boeking de code: MHH2021.