Skip to main content
boot-slide
De leukste fietsvakanties voor jong & oud
de-waard-home
Met overnachting in 6-persoons tenten
passau
Passau_6


Fietsen & Extra’s

De fietsroutes zijn zo samengesteld dat u de afstanden kunt variëren van ongeveer 30 km. tot 50 km. U kunt er dus een lusje bij maken als u wat meer kilometers wilt fietsen en dan wordt de afstand circa 50 km. Dit kunt u tijdens het fietsen op een bepaalde plek nog beslissen.

Bij aankomst op de eerste camping kunt u zich melden bij de receptie. Van hen ontvangt u de routekaarten met beschrijving en een schoonmaaksetje.

Het receptie personeel wijst u tevens de gereserveerde accommodatie en helpt u bij eventuele vragen of problemen. Op hun aanwijzing kunt u de auto gratis parkeren op een veilige plek.

De routes voeren door mooie gebieden over fietspaden en rustige landweggetjes. Oudere kinderen kunnen de tochten prima zelf fietsen en voor de jongste kinderen zijn fietsstoeltjes te huur. Jongere kinderen (5 t/m 7 jaar) die zelf kunnen fietsen en niet meer in een kinderstoeltje willen zitten kunnen gebruik maken van een trailerbike annex aanhangfiets welke aan de volwassenenfiets wordt bevestigd.

Wij kunnen voor uitstekende huurfietsen zorgen, maar u mag natuurlijk ook uw eigen fiets meenemen. De huurfietsen zijn solide met over het algemeen trommelremmen en versnellingen. Kinderfietsen, kinderzitjes voorop of achterop de fiets, ouder-kind tandem of trailerbikes kunt u ook huren.

Mocht u gebruik hebben gemaakt van onze fietsverhuur dan staan de fietsen bij aankomst voor u klaar bij de receptie of bij uw accomodatie.

Op de meeste route’s is het ook mogelijk om E-bikes te reserveren. Bel of mail ons eventjes als u wilt weten waar dat mogelijk is.

Ook het huren van een kinderbed en/of kinderstoel voor in de tent behoort tot de mogelijkheden.