Fietsen & Hotels

Ook voor 2019 kunt u uw hotel reizen weer reserveren bij Fiets-Fun. Zo zijn er reizen naar België, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Italië en Spanje.

Heel veel locaties zijn te bereiken met het openbaar vervoer. Zo kunt u er voor kiezen om met de trein, www.treinreiswinkel.nl of met de bus, www.fietsvervoer.nl af te reizen naar uw bestemming.


In België is er een leuke hotelreis voor u mogelijk gemaakt aan de kust U fietst langs 2 hotels.

Nieuw is de werkelijk schitterende route langs 3 hotels op Funen in Denemarken. Het "eiland" van Hans Christian Andersen. Over licht glooiend landschap en kronkelende wegen fietst u in 1 week langs drie hotels die allen aan het water gelegen zijn.

In Frankrijk is er in de Ardèche en in Noord Bretagne de mogelijkheid om te fietsen. In de Ardèche verblijft u in één hotel en kunt u verscheidene rondroute's gaan fietsen. Noord Bretagne fietst u langs 3 hotels en kunt u leuke uitstapjes maken naar Le Mont Saint-Michel of Saint Malo.

Wat verder te denken van drie fietsreizen in Duitsland. Langs de Donau / Altmuhltal en 2 route's nabij Berlijn? Hier moet u toch eens een keer gefietst hebben.

In Italië zijn er 3 hotelreizen voor u samengesteld. In "de hak" nabij Lecce in het district Puglia, fietst u langs 3 hotels. Vanuit de hotels heeft u de keuze uit 2 verschillende rond routes. Een twede mogelijkheid is het fietsen vanuit het schitterend hotel welke gelegen is tussen Napels en Rome. Lekker fietsen rond het hotel in combinatie met het bezoeken van deze twee mooie steden. De derde route van Fiets-Fun gaat rond het meer van Trasimeno met overnachtingen in 3 hotels. Dit schitterend meer bevindt zich op korte afstand van Rome.

In Spanje hebben we 2 mooie route's gemaakt in Catalonië. De ene tour gaat langs 3 hotels, met een aantal rustdagen en de andere gaat langs 5 hotels en gaat u iedere dag fietsen naar een ander hotel.
Vanuit deze hotels zijn er tevens diverse fietsroute's uitgezet voor u. Of u nu een kort tochtje wilt maken of een hele dag wilt gaan fietsen, u vindt altijd wel een geschikte tocht in het aanbod. Een dagje niets doen is natuurlijk ook mogelijk. Deze reizen kunt u reserveren vanaf maart t/m oktober.