Fietsen & Kamperen

Voor het seizoen 2019 heeft Fiets-Fun voor u weer aansprekende fiets-kampeer arrangementen samengesteld. U heeft keuze uit fietsvakanties in Nederland, Denemarken, Duitsland, Italië, Spanje en Frankrijk. Alle routes zijn door Fiets-Fun zelf met zorg en aandacht ontworpen en uitgezet.

De meeste campings zijn te bereiken met het openbaar vervoer. Zo kunt u er voor kiezen om met de trein, www.treinreiswinkel.nl of met de bus, www.fietsvervoer.nl af te reizen naar uw bestemming.

Volledig ingerichte tenten

U fietst van camping naar camping en verblijft in 4 of 6 persoons tenten. De sportieve en comfortabele tenten hebben we vooraf al voor u opgezet. Ze zijn onder meer voorzien van luchtbedden, een 3 pits kooktoestel, keukengerei, een koelbox, een koelkast, elektriciteit en een tafel en stoelen.

Vertrouwde en nieuwe routes

Natuurlijk, de mooiste en leukste routes van de afgelopen jaren vindt u ook in 2019 terug in ons aanbod. Maar ook hebben we weer nieuwe routes ontdekt, waar we u graag mee laten kennismaken. Nieuw is een fiets-kampeer arrangement in Italië. Een werkelijk schitterende rondje in de buurt van Udine, Friuli. Tevens te boeken als hotelreis. Daarnaast hebben we in Duitsland een route uitgezet in de buurt van het stadje Ingolstad, in de deelstaat Beieren. Een fietsvakantie waar cultuur en natuur hand in hand gaan en u lekker fietst langs delen van de Altmuhltal en de Donau. Deze reis is te boeken als kampeerreis, hotelreis en Cottagereis. Op verzoek van velen is er tot slot een fiets trektocht In Denemarken, op Funen uitgezet. Een echte aanrader voor de liefhebber die willen fietsen en de sprookjes van Hans Christian Andersen van dichtbij willen beleven. Fietsen langs hotels, campings of Cottages; alles is er mogelijk.

Meer weten?

Heeft u vragen over de campings, de zwaarte van de route of over de omgeving? Of wilt u meer weten over de fiets-kampeer arrangementen van Fiets-Fun? Wij staan u graag uitgebreid te woord.