Fietsen langs strand, natuur en ... LEGOLAND met overnachtingen in tenten.

Per persoon vanaf   € 189,00

Fietsen langs strand, natuur en ... LEGOLAND met overnachtingen in tenten.

Laag seizoen tarief met aankomst op: 18 juni, 20 augustus, 27 augustus
4 persoons tent 2 personen 3 personen 4 personen
€ 396,00 € 285,00 € 244,00
6 persoons tent 4 personen 5 personen 6 personen
€ 264,00 € 216,00 € 189,00
Tussen seizoen tarief met aankomst op: 25 juni, 02 juli, 13 augustus
4 persoons tent 2 personen 3 personen 4 personen
€ 499,00 € 369,00 € 304,00
6 persoons tent 4 personen 5 personen 6 personen
€ 354,00 € 291,00 € 249,00
Hoog seizoen tarief met aankomst op: 09 juli, 16 juli, 23 juli, 30 juli, 06 augustus
4 persoons tent 2 personen 3 personen 4 personen
€ 527,00 € 395,00 € 338,00
6 persoons tent 4 personen 5 personen 6 personen
€ 389,00 € 326,00 € 274,00

Alle prijzen zijn per persoon en per week in euro’s.

Het tarief is inclusief fietsroutes, elektriciteit, campinggelden, koelkast en bagagevervoer (maximaal 2 stuks per persoon) bij de trektocht.

Het tarief is exclusief toeristenbelasting (ter plekke te voldoen). Het speelpark en het zwembad op familiepark Hee zijn tegen betaling toegankelijk.

  1. De week loopt van aankomstdag 14.00 uur tot vertrekdag 10.30 uur.
  2. U bent aansprakelijk voor schade aan of verlies van de fietsen. Sluit eventueel een goede reisverzekering af.
  3. Soms worden de fietsen aan het eind van de reis op vrijdagavond al opgehaald.

Kortingen

De kortingen gelden al bij 1 vol betalende deelnemer.
  • Voor de prijs van de 15-daagse tocht neemt u 2x de prijs van de 8-daagse tocht, maar op de 2e week krijgt u dan 25% korting.
  • Kinderen tot 11 jaar (5-10 jaar) bij aanvang v/d reis krijgen een korting van 10%.
  • Kinderen tot 5 jaar (0-4 jaar) bij aanvang v/d reis krijgen een korting van 30%.

Toeslagen

  • Het tarief is exclusief boekingskosten van € 25,00 per boeking
  • Het tarief is exclusief schoonmaakkosten van € 30,00 per boeking

Extra's

U kunt de volgende extra's bij uw vakantie bestellen
Huur heren-, dames-, kinderfiets met versnelling per week € 95,00
Huur elektrische fiets (E-Bike) per week € 175,00
Huur trailerbike (voor kinderen van 4-7 jaar) per week € 75,00
Huur kinderfietskar (voor 2 babies of peuters) per week € 75,00
Huur tandem of kindertandem per week € 165,00
Huur mountainbike per week € 110,00
Huur fietsstoeltje voor/achter op de fiets per week € 40,00
Huur kinderbedje met matras per week € 40,00
Huur kinderstoel per week € 30,00
Fietstassen per week € 15,00

Accommodatie

Tarm - Skaven Strand Camping

Deze sfeervolle camping heeft een eigen zwembad. Het is gelegen vlakbij een waterrijk natuurgebied met volop fietsmogelijkheden. Tijdens één van de fietstochten moet je zelf een trekveer bedienen om de overkant te bereiken. Ook een heus vikingdorp is gelegen op fietsafstand.

Skaven Strand Camping http://en.skaven.dk/

Hvide Sande - Bjerregaard Camping

Deze camping ligt op 1 km. afstand van de Noordzee, ongeveer 10 minuten lopen, met zijn prachtige zandstranden en aan het fjord met zijn unieke vergezichten en vogels in het natuurgebied Tipperne.

Een echte familie camping met net sanitair, grote winkel waar je 's ochtends warme broodjes kunt halen. Voor de kinderen zijn er veel speelmogelijkheden zoals een springkussen, voetbalveld en windsurf.

Bjerregaard Camping: www.bjerregaardcamping.dk

Hee - Familiepark West

Family Park West is de plek voor mensen die een gezellige tijd met leuke activiteiten willen combineren. Zo is er een hele leuke speeltuin opgetrokken uit elementen uit de natuur, een springkasteel, waterpark met glijbanen, kabelbaan, minigolf. Ook een heuse kartbaan is aanwezig op deze familie camping.

Regelmatig worden er activiteiten met sport en spel voor de kinderen georganiseerd, zoals onder andere het bakken van broodjes boven een kampvuur. Er is een groot veld voor balspelen met o.a. een volleybalnet en doelpalen.

Familiepark West: www.familiepark.dk

Voor deze reis zijn 10 reviews geschreven.
Relaxed door Denemarken

Net terug van een fietsvakantie in WestJutland (DK1) willen wij even laten weten dat we het enorm leuk hebben gehad. De fietsroutes liepen over prachtige, rustige, glooiende wegen. Wat een rust en ruimte in Denemarken! De te rijden routes waren prima omschreven. (We hebben twee keer verkeerd gereden) Op de campings genoten de kinderen van het zwemwater, het springkussen en de trampoline. Het vervoer van de bagage ging vlekkenloos.

Kortom: een heerlijke vakantie in een prachtig land. Voor herhaling vatbaar!

fam. van der Schans


West-Jutland op de fiets

Wij hebben met ons vieren (twee dochters van 7 en 10 jaar) erg genoten van onze fietsvakantie op WestJutland.

De Kvie So Camping sprong er uit! Prachtig gelegen aan een mooi meertje, met een gezellig pannenkoekenrestaurant. Plus leuke maisdoolhof. Alles was door Fiets-Fun prima georganiseerd. We misten onderweg wel eens een terrasje. Het is er erg rustig. Maar prachtige routes. Bedankt voor de goede service!

Peter, Liesbeth, Marinthe en Dagmar


Rondje fjord

Zomer

Hoi Fiets-Funners, er staan al voldoende goeie recensies op de site. Dus alle lof en complimenten sla ik even over. In plaats daarvan enkele tips en een paar plaatjes die er nog niet op staan.

Tip1: In plaats van op de themadag 'Legoland' naar Billund te fietsen (circa 29 km) kan men ervoor kiezen de standdag anders te besteden. Wij zijn de laatste standdag met de auto naar Legoland gereden zodat we de dag maximaal konden benutten. Een dag heb je zeker nodig om dit prachtige park te bezichtigen.

Tip 2 (gekregen van een ander Nederlands stel): het is er erg verlaten op de wegen in West Jutland. Zorg dat je zelfvoorzienend bent (dus eten, drinken en bandenplakspullen mee). Een terras of iets dergelijk kom je niet tegen. Verder hebben we gemerkt dat de (weinige) auto's die je tegen komt goed rekening houden met de fietsers door ruim uit te wijken.

Groeten en tot een volgende keer.

Fam. de Nijs


Langs Legoland

Zomervakantie

Goeiedag! Wij zijn met onze twee dochters (7 en 10 jaar) een week gaan fietsen in WestJutland (1825

juli). Het weer was wat wisselend, maar prima om te fietsen. De routes waren rustig en duidelijk uitgezet. Onderweg veel mooie boerderijen, veel dieren. Af en toe een dorpje met supermarkt. Drie leuke, kindvriendelijke campings. We hebben erg genoten. De service van Fiets-Fun was prima!!

Hartelijke groet, Liesbeth van 't Hof, Peter, Marinthe en Dagmar Meijer uit Amersfoort


Leuke fietsvakantie rondom het Ringkobing meer

Zomer 2016

Beste Fiets-Fun,

Wij willen laten weten dat wij een leuke fietsvakantie hebben gehad rondom de Ringkobing fjord, Denemarken. Wat luxe dat we een 6 persoons tent kregen terwijl we een 4 persoons tent hadden gereserveerd. We werden op de campings hartelijk ontvangen (met name op Tarm, prima uitleg, zeer vriendelijke eigenaar). Geweldig dat je bagage altijd weer keurig in de tent klaarstaat als je op de volgende camping aankomt. De routes waren prachtig, we hebben er van genoten. We hebben prima ervaringen met de ouderkind tandem, echt een geweldige fiets. De fietsroutes waren langer dan vermeld op de website, daar waren de kinderen niet altijd blij mee... We zijn steeds prima geholpen met vragen voorafgaand aan de reservering en ook na de reis bij het doorgeven van punten ter verbetering; dat is echt prettig.

Tot volgend jaar,

Familie Meijers


Jutland met Cottages

Voorjaar

Hallo Eddy en team,

Daar zijn we weer en wat hebben we genoten van veertien dagen Denemarken. Ja jullie lezen het goed veertien dagen, want ook dat is mogelijk bij Fiets/Fun. De eerste week op het eiland Funen. Geweldig mooie route al was hij voor ons 65 plussers soms wat pittig. Meestal namen we de lange route, maar nu namen we ook de kortere route waardoor we tijd overhielden om met name het kasteel Egeskov, dat we op die route tegenkwamen, te bezoeken. Een tweede overblijfdag in Ringe besloten we met de trein naar Odense te gaan en daar het geboortehuis van Hans C. Andersen te bezoeken. Ook dat is een aanrader. Onze tweede week was het rondje om de Ringkobingfjord. Geweldig zo mooi als de natuur is om deze tijd van het jaar. De afstanden waren heel goed te fietsen vooral omdat wij heel mooi weer hadden. Het logeren in de "blokhutten"vonden wij geweldig. Prima bedden en toch het gevoel van kamperen.Het vervoer van de bagage is natuurlijk ook een prettige bijkomstigheid. Erg leuk was, dat wij jullie in Tarm weer hebben ontmoet. Samen een lekker bakkie en wat ervaringen uitwisselen. Gezellig hoor.

Wij zullen nog wat foto's toesturen misschien kunnen jullie die gebruiken. Bedankt voor de service dit jaar en wie weet tot een volgende keer.

Ton en Tiny Geestman

Jan en Thea Bruin


West-Jutland

Zomer 2017

Hoi Eddy,

Ik wil je graag nog even laten weten dat we een ontzettend leuke vakantie hebben gehad in Denemarken. In onze tweede week op de pedalen was t gelukkig superweer en dat verhoogt natuurlijk de feestvreugde. We spreken inmiddels wat Deens, en ik ben weer gewend aan euro's. Ribben en hand zijn nagenoeg genezen. Onze reisgenote en haar dochter zochten niet veel contact. En dat mag natuurlijk: ieder z'n ding! De kinderen willen een volgende keer graag naar Suriname, dat zien ze helemaal zitten. Het was een afwisselende tocht, mede door de campings, daar hou ik van! Heldere routes, die je niet iedere 100 meter erbij hoeft te halen. Tip: de camping van Bjerregaard heeft een uitgebreide winkel en aan de andere kant van de weg is een grote spar. Nogmaals veel dank voor je goede zorgen, hoop dat je zelf ook nog van vakantie kunt (gaan) genieten...

Groetjes, ook van Tjalle en Luka,

Marieke


Fietsen en Cottages

Mei 2016

Beste Eddy,

we wilden je even laten weten dat onze vakantie in Denemarken prefect is verlopen. Rustige, kindvriendelijke campings, mooie routes, prima logistiek. Onze kinderen van (toen) 3, 5 en 7 hebben genoten en wij dus ook. Veel fietskilometers gemaakt: 2 kinderen op de aanhangfiets, en een in het kinderzitje. Geweldig!


April 2016

Hallo,

We zijn alweer 2 weken thuis maar genieten volop na van onze fietsreis in Denemarken. Echt een aanrader! Dank voor alle goede begeleiding en verzorging. Ingevoegd een paar foto’s waar jullie misschien nog iets mee kunnen.

Groet Regje


Goedemorgen Eddy,

Hoewel mijn zoon en ik al een tijdje terug zijn van de fietsvakantie in de Denemarken (23 – 30 juli 2016) wil ik je nog graag bedanken. Het was een prachtige vakantie; de facilitaire kant was goed geregeld. We hebben genoten. De afstanden waren goed te doen voor mijn zoon van 10 jaar. Verder zat het weer behoorlijk mee. Op de fietsdagen (dwz van camping naar camping) scheen de zon volop. Het enige waar we aan moesten wennen was dat een klein deel van de fietspaden onverhard was, maar dat ging uiteindelijk wel goed. Tenslotte zijn we nog een dag naar Legoland geweest. Overigens is dat met openbaar vervoer niet te doen. Dat hebben we opgelost door voor een dag een auto te huren maar dat is nog wel een tip voor je/jullie. Op jullie website wordt het bezoek aan Legoland terecht aangeprezen maar om daar te komen is een auto wel een voorwaarde. Misschien een opmerking over maken op de website? Denk overigens dat het gros van de vakantiegangers met de auto komt. De treinreis naar Denemarken was te doen, reservering bleek wel een noodzaak. Dat hadden we gedaan. En maar goed ook want het was ontzettend druk in de treinen. Overigens zijn we uitstekend geholpen door de dame van de camping van Tarm bij het boeken van de auto voor de Legoland trip. Als gezegd; we hebben genoten!

Hartelijke groeten