Dordogne; fietsparadijs voor lekkerbekken met overnachtingen in tenten.

Per persoon vanaf   € 174,00

Dordogne; fietsparadijs voor lekkerbekken met overnachtingen in tenten.

Laag seizoen tarief met aankomst op: 11 juni, 18 juni, 20 augustus, 27 augustus, 03 september
4 persoons tent 2 personen 3 personen 4 personen
€ 359,00 € 259,00 € 215,00
6 persoons tent 4 personen 5 personen 6 personen
€ 249,00 € 238,00 € 174,00
Tussen seizoen tarief met aankomst op: 25 juni, 02 juli, 13 augustus
4 persoons tent 2 personen 3 personen 4 personen
€ 427,00 € 309,00 € 249,00
6 persoons tent 4 personen 5 personen 6 personen
€ 267,00 € 249,00 € 199,00
Hoog seizoen tarief met aankomst op: 09 juli, 16 juli, 23 juli, 30 juli, 06 augustus
4 persoons tent 2 personen 3 personen 4 personen
€ 491,00 € 359,00 € 304,00
6 persoons tent 4 personen 5 personen 6 personen
€ 326,00 € 274,00 € 249,00

Alle prijzen zijn per persoon en per week in euro’s.

Het tarief is inclusief fietsroutes, gasverbruik, elektriciteit, koelkast, campinggelden en bagagevervoer (maximaal 2 stuks per persoon) bij de trektocht.

Het tarief is exclusief toeristenbelasting (ter plekke te voldoen).

  1. De week loopt van zaterdag 14.00 uur tot zaterdag 10.30 uur.
  2. U bent aansprakelijk voor schade aan of verlies van de fietsen. Sluit eventueel een goede reisverzekering af. Soms worden de fietsen aan het eind van de reis op vrijdagavond al opgehaald.Kortingen

De kortingen gelden al bij 1 vol betalende deelnemer.
  • Voor de prijs van de 15-daagse tocht neemt u 2x de prijs van de 8-daagse tocht, maar op de 2e week krijgt u dan 25% korting.
  • Kinderen tot 5 jaar (0-4 jaar) bij aanvang v/d reis krijgen een korting van 30%
  • Kinderen tot 11 jaar (5-10 jaar) bij aanvang v/d reis krijgen een korting van 10%.

Toeslagen

  • Het tarief is exclusief boekingskosten van € 25,00 per boeking
  • Het tarief is exclusief schoonmaakkosten van € 30,00 per boeking
  • Eventueel ter plaatse te betalen toeristenbelastingen: € 0,00

Extra's

U kunt de volgende extra's bij uw vakantie bestellen
Huur heren-, dames-, kinderfiets met versnelling per week € 95,00
Huur elektrische fiets (E-Bike) per week € 225,00
Huur trailerbike (voor kinderen van 4-7 jaar) per week € 80,00
Huur kinderfietskar (voor 2 babies of peuters) per week € 80,00
Huur tandem of kindertandem per week € 165,00
Huur mountainbike per week € 115,00
Huur fietsstoeltje voor/achter op de fiets per week € 40,00
Huur kinderbedje met matras per week € 40,00
Huur kinderstoel per week € 30,00
Fietstassen per week € 15,00

Accommodatie

Limeuil - Camping les Poutiroux

Deze camping ligt op een unieke locatie net buiten Limeuil, op 150 meter hoogte. Limeuil is gelegen aan de Dordogne en hier kun je lekker zwemmen en kanos huren. De gehele camping is omzoomd met bomen en straalt een heel gemoedelijke sfeer uit. Het is een niet al te grote camping maar heeft toch een mooi zwembad, winkel met broodservice, bar en voor de kinderen volop speelmogelijkheden. Steden als Le Bugue, Bergerac en Le Buisson op korte afstand. Verder kenmerkt de streek zich door de vele grotten, kastelen en prehistorische parken.

Camping "les Poutiroux": www.poutiroux.com

Les Eyzies - Camping La Riviere

Camping La Rivière is kleinschalig en heel gezellig. Bij binnenkomst valt het mooie 16e eeuwse Perigordiaanse huis direct op. Het knusse terras onder de bomen en het zwembad daarachter geven je gelijk een goed gevoel. Het is gelegen dichtbij de rivier de Vézère en het dorp Les Eyzies met zijn gezellige restaurantjes en winkels. De grotten van Font-de-Gaume en Combarelles zijn vanzelfsprekend een bezoek waard. Ook mooie tochten kunt u maken naar Chateau Milandes, de plek waar Josephine Baker met haar 12 kinderen heeft gewoond. Ook Rocamadour met het apenbos en Sarlat zijn leuke steden om te bezoeken.

Camping "la Rivière": www.lariviereleseyzies.com

St. Cyprien - Camping du Garrit

Camping Du Garrit is een kleine camping gelegen aan de Dordogne. Een zwembad, kleine speeltuin en winkeltje maken het toch zeer compleet. Het typisch frans dorpje St. Cyprien biedt u de mogelijkheden voor inkopen en vertier door middel van restaurantjes en barretjes. Camping du Garrit is een prima uitvalsbasis om de naaste omgeving te verkennen op grotten en kastelen.

Camping "du Garrit": www.campings-dordogne.com

Voor deze reis zijn 8 reviews geschreven.
Dordogne reis

Juli 2019

Dag Eddy,

Een heerlijke week hebben we gehad in de Dordogne!

Een paar opmerkingen/verbeterpuntjes heb ik, die heb ik in de enquete genoemd.

Compliment voor jou voor het organiseren van dit alles!
En voor Joel de fietsenman, wat een leuke man en wat een goede fietsen en service!!!
En datzelfde geldt voor Leo, de bagagerijder, daar heb je een toppertje mee binnengehaald denk ik! Laat zich niet gek maken, is zichzelf, opgeruimd en ondernemend. Helemaal goed.

Succes met alles en graag tot ziens weer,

Nynke


Langs de Dordogne

Zomer

Beste Eddy, onze Dordogne fietsvakantie zit erop. Lekker gefietst. Ook op de "zware" ouder-kindtandem (dat gewicht bood vooral voordeel bij het naar beneden rijden van een berg!) Foto van zoon met shirt en zonnebloemveld meegezonden. Misschien kan je er wat mee? Klein puntje van kritiek: De routebeschrijving is soms lastig te lezen. Soms blijkt de genoemde 750 mtr een kortere afstand te zijn, bv 550 mtr.

De routebeschrijvingen zien er mooi uit, is zeker zorg aan besteedt. Volgende zomer: Jij schrijft dat je volgend jaar een fiets fun vakantie in Zweden aan het voorbereiden bent, rond het Siljan meer. Dat lijkt ons erg leuk. Hou je ons op de hoogte wat het gaat worden?

Groeten Josee van Broeckhuijsen


Dordogne

Zomervakantie

Hallo Eddy,

Ik wil jullie toch even laten weten dat we een hele leuke vakantie hebben gehad! Heenreis duurde lang, maar bij aankomst was het leed snel geleden. Tenten op alle drie de campings waren prima in orde (ik zweer ook bij De Waard tenten; dat moet ik er wel bij zeggen). Inventaris was zeer compleet en voor de rest was jullie lijst met suggesties van zaken die je zelf nog mee moest nemen een prima aanvulling.

We hebben mooie tochten gefietst. Natuurlijk wel eens (1 keer heel erg) fout gefietst maar dat is ook de charme. Of je een karrespoor nu voor een driesprong aan moet zien of gewoon moet negeren is soms moeilijk te beoordelen. Maakt niet uit: het was leuk en we hebben nu een nog betere conditie :). We vonden alle drie de campings prima. Limeuil vonden we de mooiste. Mede omdat je daar weinig verkeersgeluid had (thuis ook niet gewend). En omdat de tent vreselijk mooi stond en het is gewoon een camping met veel gezelligheid; veel kleine kinderen op een afstand dat het leuk was en niet stoorde (sorry...ben uit de kleine kinderen :)). De beide andere campings hadden weer andere positieve punten: Les Eyzies dichtbij het stadje en St. Cyprien goede sanitaire voorzieningen. Die waren overigens bij alle drie goed maar bij de andere twee een beetje krap bemeten voor het aantal personen.

Het echtpaar wat onze bagage vervoerde was overigens ook zeer vriendelijk en behulpzaam. Erg prettig. En wat niemand in de hand heeft maar wat heel goed uitpakte was het reisgezelschap: we hebben weliswaar alleen gefietst (eigen keuze) maar op de camping hadden we leuk contact met de beide andere gezinnen. Kortom: zeer geslaagd en blijft bij mij wel in mijn achterhoofd om weer te doen.

Hartelijke groet,

Gabrielle Boersema


Lekker hoor

Zomervakantie

Beste Eddy,

Ik wil je nog even laten weten dat wij een hele goede vakantie hebben gehad in de Dordogne. De fietsroutes zijn prachtig en heel goed te doen met een kind. Campings waren goed (St Cyprien wel de beste!) en de begeleiding ter plaatse was echt perfect (ik weet de namen niet meer na een weekje werken ....excuus) en erg gezellig! Zij dachten met ons mee en kwamen met een voorstel zodat wij langer op de iets meer geschikte camping voor ons kleine mannetje in Limeuil konden verblijven.

Bedankt! En wellicht tot volgend jaar!

groet C. van der Veen


Het is wederom goed verlopen

Zomer 2015

Voor de 4e keer zijn wij als bagagerijders actief geweest. Dit jaar hebben we de Dordogne ontdekt. We hebben vele gezellige families ontmoet en alles is goed gegaan. Dat is ook wel de bedoeling, maar een ongelukje kan altijd gebeuren en dan zoeken we naar een oplossing. Zo vervoeren we ook wel eens iemand, die het in z'n rug heeft en niet kan fietsen. De fietsenvoorziening was goed geregeld en het mooie weer ook (bedankt Eddy). We zagen ook weer klanten terug, die vorig jaar in Bretagne waren, dat is ook altijd leuk. We hebben een mooie "werkvakantie" gehad en wie weet duiken we volgend jaar weer ergens op. Iedereen kan zich straks weer gaan verdiepen in de nieuwe brochure en een leuke vakantie uitzoeken. Tot volgend seizoen! Uw service medewerkers annex bagagerijders HANS en RIEK


Dordogne en Vézere

Augustus 2016

Hallo Eddy

We wilden even laten weten dat we een heerlijke vakantie hebben gehad in de Dordogne. Alles was heel goed geregeld en de campings en routes supermooi! Bedankt en wie weet tot een volgende keer!

Hartelijke groet

Jeroen en Agnes


Juli 2016

Hallo Eddy,

Ons gezin heeft een heerlijke fietsvakantie gehad in de Dordogne. De fietsroutes waren duidelijk beschreven. Er waren lange en korte routes die beide mooi waren. Men kwam cultuur en natuur tegen. Er zaten af en toe flinke klimmetjes tussen. Voorbeelden wat je kon tegenkomen was een abdij, grotten, musea en dorpjes. De natuur was ook mooi. Zeker als je boven op een berg was dan had je schitterende uitzichten. Bij de doortrekdagen werd je bagage vervoerd naar de volgende camping en Fiets-Fun zorgde er ook voor dat je weer in een schone tent kwam.

Kortom het was een zeer geslaagde vakantie waar we nu nog steeds over hebben.


Dordogne op de fiets

Zomer 2017

Goedemorgen Eddy en Marlou,

Inmiddels zijn we alweer twee weken terug van onze geweldige vakantie in de Dordogne. Voor ons een nieuwe ervaring, op vakantie fietsen met de kinderen (8 & 10). Ook het trekken naar andere campings per fiets had hier al voor veel voorpret gezorgd. Een hele nieuwe ervaring. We wisten niet wat we konden verwachten.

Op onze eerste dag kregen we de fietsen met reserve-materialen en gereedschap. De helmpjes voor de kinderen (verplicht vanaf dit jaar) zaten er ook bij en we konden op pad.
Eerst een paar dagen fietsen voordat we naar de volgende camping zouden gaan. Zo konden we ook wennen aan de route-beschrijvingen die soms wel vragen opriepen, zoals: "bijna aan het einde van de weg gaat u rechtsaf" of "bij het opvallende hoge huis linksaf" maar eenmaal op dat punt gekomen was dat dan inderdaad de beste omschrijving.
De bagage werd perfect verzorgd, de eerste keer was dat wel bijzonder. De kinderen openden de tent en zagen onze spullen staan, wat geweldig, dan even drinken pakken en bleek de koelbox leeg 😲, lag alles uit de koelbox alweer in de koelkast, hoe luxe is dat!!!
En die keer dat we de zwembrillen in de tent hadden laten hangen was een smsje genoeg om de brilletjes alsnog op de volgende camping te krijgen!😍 Het maakt dat we met veel plezier terugkijken op een zeer geslaagde reis.

De campings waren erg verschillend. We zijn langer op la Rivière geweest en waren hier ook erg blij mee. Dit lag dicht bij het dorpje en er waren verschillende activiteiten op loopafstand te doen. Het advies om in Limeuil te beginnen snappen we goed nadat we naar boven probeerden te fietsen en toch ook wel een stukje hebben gelopen. Hier hebben we ook wat minder gefietst, met 40 graden was het toen ook wel erg warm. Daar waren we erg blij met de electrische cabrio welke we een dag hebben gehuurd.

Onze vakantie zit er helaas op, dit was de eerste keer dat we gingen fietsen, maar zeker niet de laatste keer. De kinderen vragen zich ook al af waar we nog meer kunnen fietsen, de bergen hoeven niet hoger, naar beneden was gaaf!

Groetjes,
Renee, Jozé, Lars en Milan