Als God in Frankrijk; fietsen en kamperen in de Loire.

Per persoon vanaf   € 174,00

Als God in Frankrijk; fietsen en kamperen in de Loire.

Laag seizoen tarief met aankomst op: 18 juni, 20 augustus, 27 augustus, 03 september
4 persoons tent 2 personen 3 personen 4 personen
€ 359,00 € 269,00 € 225,00
6 persoons tent 4 personen 5 personen 6 personen
€ 259,00 € 238,00 € 174,00
Tussen seizoen tarief met aankomst op: 25 juni, 02 juli, 13 augustus
4 persoons tent 2 personen 3 personen 4 personen
€ 427,00 € 309,00 € 249,00
6 persoons tent 4 personen 5 personen 6 personen
€ 277,00 € 249,00 € 209,00
Hoog seizoen tarief met aankomst op: 09 juli, 16 juli, 23 juli, 30 juli, 06 augustus
4 persoons tent 2 personen 3 personen 4 personen
€ 491,00 € 358,00 € 292,00
6 persoons tent 4 personen 5 personen 6 personen
€ 336,00 € 284,00 € 259,00

Alle prijzen zijn per persoon en per week in euro’s.

Het tarief is inclusief fietsroutes, gasverbruik, elektriciteit, koelkast, campinggelden en bagagevervoer (maximaal 2 stuks per persoon) bij de trektocht.

Het tarief is exclusief toeristenbelasting (ter plekke te voldoen).


  1. De week loopt van zaterdag 14.00 uur tot zaterdag 10.30 uur.
  2. U bent aansprakelijk voor schade aan of verlies van de fietsen. Sluit eventueel een goede reisverzekering af. Soms worden de fietsen aan het eind van de reis op vrijdagavond al opgehaald.

Kortingen

De kortingen gelden al bij 1 vol betalende deelnemer.
  • Voor de prijs van de 15-daagse tocht neemt u 2x de prijs van de 8-daagse tocht, maar op de 2e week krijgt u dan 25% korting.
  • Kinderen tot 5 jaar (0-4 jaar) bij aanvang v/d reis krijgen een korting van 30%
  • Kinderen tot 11 jaar (5-10 jaar) bij aanvang v/d reis krijgen een korting van 10%.

Toeslagen

  • Het tarief is exclusief boekingskosten van € 25,00 per boeking
  • Het tarief is exclusief schoonmaakkosten van € 30,00 per boeking

Extra's

U kunt de volgende extra's bij uw vakantie bestellen
Huur heren-, dames-, kinderfiets met versnelling per week € 95,00
Huur elektrische fiets (E-Bike) per week € 225,00
Huur trailerbike (voor kinderen van 4-7 jaar) per week € 80,00
Huur kinderfietskar (voor 2 babies of peuters) per week € 80,00
Huur tandem of kindertandem per week € 165,00
Huur mountainbike per week € 115,00
Huur fietsstoeltje voor/achter op de fiets per week € 40,00
Huur kinderbedje met matras per week € 40,00
Huur kinderstoel per week € 30,00
Fietstassen per week € 15,00

Accommodatie

Concourson-sur-Layon - Camping Vallée des Vignes

Leuk ingedeelde camping van Franse eigenaren met zwembad en gezellige kantine. Het sanitair wordt keurig bijgehouden en staat op een centrale plek midden op de camping. Camping Vallée des Vignes ligt midden in de wijnvelden. De bijzondere dierentuin van Doue de la Fontaine ligt er niet ver vandaan. Onze tenten staan op ruime plekken op de camping met schaduw en veel ruimte.

Camping "Vallée des Vignes": http://www.camping-vdv.com/

Coutures - Camping Parc De Montsabert

Deze camping ligt in de tuin van een kasteel, met zwembad, tennisbanen en speeltuintjes. Er is een kleine winkel aanwezig en 's morgens kunt u er vers brood halen. Ontdek de holenwoningen, kastelen, menhirs en dolmen in de nabije omgeving.

Camping "Parc De Montsabert": www.parcdemontsabert.com


Saumur - Flower Camping Ile d'Offard

De camping is schitterend gelegen op een eiland in de Loire. In de avonden is het genieten, onder het genot van een lokaal wijntje, van het uitzicht over de Loire naar het prachtig verlichte kasteel aan de overkant. In het stadje Saumur, waar u met de fiets binnen 5 minuten bent, zijn tal van restaurantjes en leuke winkels.

Flower Camping "Ile d'Offard": www.flowercampings.com

Voor deze reis zijn 12 reviews geschreven.
Zooo mooi

Augustus 2019

Hallo Eddy,

Wij zijn weer terug van het fietsen in de Loire streek. We hebben het allebei heel erg leuk gehad. Alles was supergoed geregeld. Bedankt daarvoor! En wie weet tot een volgende boeking.

Vriendelijke groeten,

Debby


Fietsen langs de Loire

Vorige week hebben we een fietsvakantie in Bretagne geboekt voor de aanstaande zomervakantie. De reden? Onze fietsvakantie vorig jaar in de Loire is heel goed bevallen. Voor Bente (toen 9 jaar) is het erg leuk dat de organisatie er rekening mee houdt dat leeftijdgenootjes elkaar 's avond op dezelfde camping tegen kunnen komen. Ook is de keuze tussen een kortere of langere route erg prettig, net als de rustdag. De campings waren mooi, rustig en toch levendig. In Saumur stond onze tent aan de Loire, we keken zo op het kasteel. Het was heerlijk dat onze tent klaarstond en we niet met bagage hoefden slepen.


Rondje in de Lore

Een dikke dankjewel van 5 Belgjes! Wij hebben met z'n allen enorm genoten van het fietsen (behalve die ene keer dat we verkeerd zijn gereden en er 6 urenop gefietst hebben :)), de streek, de luxe van reeds opgezette tenten, de vriendelijke Bob, en het gezelschap van al onze Nederlandse buren. Aan de mama van Marrit: 'Zadelpijn' was uitgelezen voor we terug in Belgie waren; nog eens bedankt! Ik geef het ook door aan een andere toffe madam.

Aan alle deelnemers op het 'verbroederingsfeest' op de laatste avond: hopelijk tot volgend jaar!

Vele groetjes

Catherine, Marinko, Simon, Ruben & Nathan


Loire en Bretagne

zomer 2015

Hoi Eddy,

Wij zijn al weer dik een week thuis en meteen in de 'alledaagse beslommeringen gedoken'. Vandaar deze mail een week later.... We wilden je eigenlijk meteen mailen om te zeggen dat wij een hele leuke vakantie hebben gehad. Leuke campings! Alles goed georganiseerd! Mooie fietsroutes! (Al misten wij de eerste week wel af en toe een terrasje..., dit was zo opgelost hoor: wij hebben onze rugzakken volgestopt en gepicknickt op de route). Kortom: onze complimenten!!! Wij vonden het overigens ook een zalige 'luxe' om bij een camping aan te komen en zelf geen tent te hoeven op te zetten: alles stond klaar.

Zo, nu (snel) naar de tandarts...

Rene, Thom, Casper en Rose

Edam


Loire, en de rest

Augustus 2015

Hi Eddy,

Wij wilden nog even zeggen hoe we genoten hebben van onze fietsvakantie in de Loire. Alles was door jullie perfect geregeld. Wij deden een 'relaxte' tour: twee weken over een rondje. Daarmee hadden we meer rustdagen op de campings, heerlijk. De tenten stonden altijd op fijne, rustige plekken. En bij Saumur stonden ze op het mooiste plekje: aan de Loire met uitzicht op het Chateau ! Goede tip van je om voor onze jongste, die op de aanhangfiets zat, een los fietsje mee te nemen (als bagagestuk). Daarmee kon ze heerlijk uit de voeten, of liever: op de pedalen op de campings. Complimenten ook aan de onvergetelijke Bob, de bagagerijder, waarmee we menig plezierig spelletje Cubb hebben gespeeld.

Volgend jaar doen we waarschijnlijk Bretagne !

Hartelijke groet,

Fam van Dijk


Loire

Beste meneer Eddy, we willen je nog hartelijk bedanken voor de inzet, flexibiliteit en gezelligheid waardoor wij een geweldige vakantie in de Loire hebben gehad. Heerlijk gefietst en goed genoten! Fijn ook dat we langer in Concourson sur Layon konden blijven; de camping in Saumur was mooi maar de sfeer heel anders en de kinderen konden zich in Concourson maar ook in Coutures veel beter vermaken. Was gewoon gezelliger.

Volgend jaar zullen we wat eerder bespreken, want dat we het nogmaals gaan doen staat vast!

Groet,

Familie Ravensbergen uit Rijnsburg


Loire reis

Zomervakantie

Inmiddels een week thuis na een heerlijke fietsvakantie. We hadden gereserveerd bij een concullega, pas bij het toesturen van de papieren bleek dat Fiets-Fun de organisator is. Voor ons begon de reis in Coutures en niet in Saumur zoals eigenlijk de bedoeling was, maar we waren hier erg blij om, omdat we hartelijk werden ontvangen door de mensen bij de accueil, en al gauw kwam Bob naar ons toe om ons het een en ander te vertellen. In Saumur was de plek prachtig, de buren op de camping vriendelijk, maar de sfeer was commercieler/ zakelijker dan beide andere campings. Met Sally, de bagagerijdster en broodbezorgster in Concourson was goed te overleggen. De laatste dag, ook weer in Coutures, heeft een van ons met Bob een deel van de route nagereden omdat er een klein foutje in zat, en wat een verrassing, hij kwam in een heel oud autootje aanrijden, een oldtimer. Hij had wel verteld dat hij maar een plaats in zijn auto had, en we verwachtten een pickup car of zoiets, maar niet zo'n oldtimer. Iedere avond speelden we het zweedse spel kubb onder de leiding van Bob. Tenten waren prima in orde en het weer hadden we mee. Saskia en Frederike


Als God in Frankrijk

Zomer 2016

Hoi Eddy, we hebben een supervakantie gehad. Alles, zoals altijd bij jou, goed verzorgd. Prima campings. Henk, de bagagebrenger, is een topgozer. Het weer was super. De omgeving grandioos. De ene ‘vlakke’ omgeving bleek toch hobbelige dan de ander, maar onze fietsbenen hebben ons omhoog gebracht. De natuur was ook bijzonder. Vogels gezien en gehoord, die je hier nog amper ziet. Teveel om op te noemen. Wat ons opviel was dat de omgeving en de mensen zo fietsvriendelijk zijn ingesteld. Op de drukke weg werd als eerste rekening gehouden met de fietser. Wist je de weg niet, dan werd zoonlief erbij gehaald, die Engels spreekt en deze liep nog een eind met ons mee om het uit te leggen. Al met al HEERLIJK.

Vriendelijke groet,

Lydia & Ineke


April 2016

De fietsvakantie in de Loire is zeer goed bevallen. De tenten zagen er mooi uit en door de inventaris waren ze van alle (camping) gemakken voorzien. Ad was een gezellige bagage man, de campings waren stuk voor stuk zeer geschikt voor onze kinderen van 3 en 4 jaar en het was heerlijk om met de kinderen (achterop en in de fietskar) te fietsen over de autoluwe routes door het typisch Franse landschap met veel zonnebloemen en rolletjes hooi. De planning is dus zeker om volgend jaar weer met Fiets-Fun te reizen.

Groeten,

Peter en Monique


Juli 2016

Hallo,

De fietsen zitten erin. Wij hebben ook alles aan ons opvolgers al uitgelegd. Bedankt voor deze prachtige week. Jullie waren top gastheer.

Mvg

Rixt, Madelief, Melissa et Nicolas


Augustus 2016

Wij zijn twee weken met fiets-fun wezen fietskamperen bij de Loire en afgelopen weekend teruggekomen. Ik wil je even laten weten dat wij een fantastische vakantie hebben gehad. Alles was goed geregeld, het ontbrak ons nergens aan. Veel dank daarvoor!

Met vriendelijke groet,

Robert S. en Willemijn R.


10 dagen Loire

Zomer 2017

Goedemiddag Eddy,

We willen je hartelijk danken voor de mooie reis die je voor ons hebt samengesteld. We hebben genoten, prachtige camping, mooie plekken en goede fietsroutes! Top!

Hartelijk dank!

Joke en Kees