15 daagse Bali-Java Tour 2021, I1

Per persoon vanaf   € 2145,00

15 daagse Bali-Java Tour 2021, I1

Basisprijzen (per persoon en gelden voor het gehele jaar.)

Aantal personen Prijs per persoon
Bij 1 persoon € 2145,00

Toeslagen

  • Het tarief is exclusief boekingskosten van € 25,00 per boeking
  • Toeslag single: € 300,00
  • Toeslag hoogseizoen met start op 10 -07 en 10-09: € 200,00

Extra's

U kunt de volgende extra's bij uw vakantie bestellen
Huur heren-, dames-, kinderfiets met versnelling per reis € 150,00

Accommodatie

Bali-Java-I1

Accommodatie

We hebben zoveel mogelijk geprobeerd de leukste accommodaties te selecteren. Je slaapt voornamelijk in smaakvolle kleinschalige hotels of cottages met exotische tuinen. Op een aantal plaatsen is de accommodatie vrij basic, zoals in Tetebatu. Ook slaap je twee nachten op een camping. Beide zijn voorzien van een zwembad en schone sanitaire gelegenheden. Mocht er naar uw idee een minder leuke overnachting tussen, dan is het mogelijk om deze speciaal voor u te vervangen. Maak uw wensen aan ons kenbaar en wij gaan voor u op zoek.

Hier volgt de lijst van de standaard accommodaties:

Dag 1, 2 & 3: Hotel Han Snel

Dit hotel ligt in het centrum van Ubud en vlakbij de rijstvelden. Klein zwembadje aanwezig en een gezellig restaurant. Han Snel was een nederlandse kunstenaar die met een Indonesische vrouw is getrouwd. Helaas is hij overleden en runt zijn vrouw nu dit hotel. Veel kunstvoorwerpen worden hier nog tentoon gesteld. Nette kamers met airco.

Dag 4 & 5: Hotel Enjung Beji

In dit Resort overnachten we in mooie bungalows gelegen naast het kratermeer, Lake Batur. Airco en badkamer aanwezig met warm water. Overdag kunt u zwemmen in het meer of romantisch een roeiboot huren. In het dorpje is iedere dag een markt. Ook een restaurant en een hele mooie tuin met tempels waar u 's avonds nog een fijne wandeling kunt gaan maken.

Dag 6: Hotel Aneka Bagus

Werkelijk een schitterend hotel gelegen in Pemuteran op Noord-West Bali met alle luxe die u maar kunt wensen. Zwembad ligt aan zee, massage is mogelijk en ook een hete Spa kunt u hier nemen. De kamers zijn prachtig en hebben alle comfort. 's Avonds in het restaurant is er regelmatig een band die de echte indonesische muziek ten gehore brengt.

Dag 7: Hotel Palm

In het centrum van Bondowoso ligt dit fraai hotel. De kamers zijn erg netjes en compleet ingericht en bevinden zich aan een binnentuin. Er is ook een groot zwembad aanwezig. 's Avonds kunt u een mooie stadswandeling maken in het stadje.

Dag 8: Camping bij de vulkaan Ijen

Sobere camping met basis voorzieningen, maar op een wereld plek. Uitzicht op de vulkaan Ijen, waar nog dagelijks zwavel uit gehaald wordt. 's Avonds is er een barbeque en een kampvuur. Tenten, slaapmatje en slaapzakken zijn aanwezig.

Dag 9: Hotel Ketapang Indah

Gelegen aan de zee ligt dit typisch Indonesisch hotel. In de bouw is veel hout en bamboo gebruikt. Het zwembad met bar ligt aan zee. De menukaart is erg uitgebreid en het zal moeilijk worden om iets te kiezen uit het ruime aanbod. De kamers zijn erg netjes en zijn erg ruim opgezet. Er zal u in dit hotel aan niets ontbreken.

Dag 10: Camping nabij Rajegwesi

De tenten worden opgezet in een baai aan zee. Oerwoud geluiden en de ruisende zee, dat is het enige wat u hier hoort. Fantastisch om te mogen kamperen op dit soort plekken. Na zonsondergang wordt er een kampvuur aangestoken en wordt de vis gegrild. Sterke verhalen komen vanzelf los. Uniek!!

Dag 11: Rangerstation in nationaal park Meri Betiri

We overnachten in het gastenverblijf van de Rangers gelegen aan de oceaan. Schoon, klein maar netjes. 's Nachts gaan we erop uit om de zeeschildpadden te ontmoeten als deze hun eieren gaan leggen op het strand. Wekker mee dus.

Dag 12 & 13: Hotel Bali Agung Village in Kuta

Buiten het drukke centrum van Kuta verblijven we in dit gemoedelijk hotel. Ook hier zijn de kamers modern en compleet ingericht met airco, tv en warm en koud water. Lekker zonnen bij het zwembad en nagenieten van alleen maar hoogte punten van deze reis.

Er zijn nog geen reviews voor deze reis.