Skip to main content
Male cyclist riding bicycle in mountains.
Group of children during a bike ride in the mountains
Young family with little children at bike trip together in nature.
Young family with little children at bike trip together in nature.
two young bikers enjoying their mountain bikes
senior woman on mountain bike
senior woman on electric mountainbike


Fietsvakantie Nederland

Fietsvakantie Nederland

U hoeft niet ver te reizen voor de perfecte fietsvakantie. Nederland is hiervoor uiterst geschikt. De diverse landschappen, bezienswaardigheden en het uitgebreide netwerk aan fietspaden, maken Nederland tot de ideale bestemming voor fietsvakanties. Van fietsroutes door diverse delen van Drenthe tot fietsen op de Waddeneilanden, de fietsvakanties van Fiets-Fun zijn voor iedereen!

Fietsvakantie Nederland met bagagevervoer

Vergeet het dragen van zware tassen tijdens het fietsen. Tijdens uw fietsvakantie in Nederland met bagagevervoer wordt het transport van uw bagage u volledig uit handen genomen. Fiets-Fun bezorgd uw bagage van de ene accommodatie naar de andere. Zo kunt u onbezorgd genieten van uw reis.

Fietsen door de Nederlandse provincies

Het aanbod fietsvakantie bestemmingen van Fiets-Fun is erg breed. Tijdens uw vakantie kunt u overnachten op de ruime kampeerplaatsen op verschillende plekken in Drenthe. Zo kunt u bijvoorbeeld overnachten op camping de Bronzen Emmer, camping de Lente van Drenthe of camping Midden Drenthe. De comfortabele accommodaties en de uitstekende faciliteiten op deze campings maken het de ideale overnachtingsplaats tijdens uw fietsvakantie in Drenthe voor jong en oud.

Zoekt u graag de zee op? Tijdens onze zeiltochten over de Waddenzee kunt u genieten van de schitterende natuurgebieden en de adembenemende zonsondergang. Daarnaast overnacht u in een gedeelde hut op een authentiek zeilschip en krijgt u de tijd om met de fiets de prachtige Waddeneilanden te ontdekken.

Op vakantie met Fiets-Fun

Wat is er fijner dan een vakantie in eigen land? Met Fiets Fun beleeft u onvergetelijke fietsvakanties in verschillende provincies in Nederland. Zo kunt u Nederland opnieuw ontdekken! Reist u liever naar het buitenland? Ook dan bent u bij Fiets-Fun aan het juiste adres. Met fietsvakanties in België, Frankrijk, Denemarken, Duitsland en Oostenrijk zit er altijd een geschikte vakantie voor u tussen! Voor meer informatie of specifieke vragen kunt u contact met ons opnemen, we helpen u graag.

Foto door Mikhail