Veelzijdige Fietsvakanties

Fiets-Fun verzorgt fietsvakanties in Nederland, Denemarken, Duitsland, Spanje, Frankrijk en Italië. U fietst van camping naar camping en verblijft in compleet ingerichte en hoogwaardige 'De Waard' tenten. Onze fietsvakanties zijn geschikt voor jong en oud, dus wanneer u met uw kinderen op pad wilt, hebben wij diverse fietsreizen voor u!

Fietsvakanties van Fiets-Fun zijn ondertussen ware klassiekers geworden!


Fietsen & Hotels
Ook dit jaar vindt u in ons aanbod "Fietsen & Hotels" arrangementen. Dit aanbod fietsvakanties is mogelijk in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië. U verblijft tijdens uw vakantie in comfortabele hotels. Vanuit deze hotels zijn er tevens diverse fietsroutes voor u uitgezet. Zo kunt u ervoor kiezen om een dagje te rusten of de omgeving verder te verkennen.

Fietsvakanties buiten Europa
Voor de avonturiers onder ons hebben we ook nog de wereldbestemmingen. Zo kunt u fietsen in Indonesië. Deze fietsvakanties zijn ideaal voor iedereen die van fietsen houdt maar ook de wereld wil ontdekken!

De "Fietsen & Kamperen" arrangementen zijn er in Nederland, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië.

De "Fietsen & Huisjes" arrangementen zijn er in Denemarken en in Frankrijk.
In Denemarken overnacht u in zgn. cottages en in Frankrijk in mobile homes. Heerlijk comfortabel, vooral 's avonds in het voorseizoen, wanneer het nog wat koeler is. Uiteraard zijn deze reizen ook met onze bagage service.

In België, in de buurt van Oostende, en in Frankrijk in de Ardèche kunt u heerlijk fietsen met overnachtingen in hotels: Nog meer comfort, voor diegene die dit op prijs stellen. In Duitsland/Zwitserland is er een route uitgezet rond de Bodensee. Alle highlights zien in 1 week!!

Ook in Spanje, Catalonië, is er een afwisselende reis gemaakt: strand, cultuur en natuur. Een ware aanrader.

Wilt u graag iets verder van huis dan bieden we u met onze Wereldbestemmingen de mogelijkheid om Indonesië te ontdekken. Het fietsen loopt als een rode lijn door de arrangementen en is het fantastische middel dat u dicht bij de mensen, het land en de cultuur brengt!. Gidsen en volgauto's ondersteunen u tijdens deze reizen die werkelijk 'ontdekkingsreizen' zijn!