Veelzijdige Fietsvakanties in en buiten Nederland

Fietsvakanties van Fiets-Fun zijn inmiddels ware klassiekers geworden!

Fietsen & kamperen

Deze arrangementen zijn er in Nederland, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië.
U fietst van camping naar camping en verblijft in compleet ingerichte en hoogwaardige tenten. Onze fietsvakanties zijn geschikt voor jong en oud, dus wanneer u met uw kinderen op pad wilt, hebben wij diverse fietsreizen voor u!

Fietsvakantie van hotel naar hotel

Ook dit jaar vindt u in ons aanbod "Fietsen & Hotels" arrangementen. Dit aanbod fietsvakanties is mogelijk in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië. U verblijft tijdens uw vakantie in comfortabele hotels. Vanuit deze hotels zijn er tevens diverse fietsroutes voor u uitgezet. Zo kunt u ervoor kiezen om een dagje te rusten of de omgeving verder te verkennen.

Fietsvakanties buiten Europa

Voor de avonturiers onder ons hebben we ook nog de wereldbestemmingen. Zo kunt u fietsen in Indonesië. Deze fietsvakanties zijn ideaal voor iedereen die van fietsen houdt maar ook de wereld wil ontdekken! Het fietsen loopt als een rode lijn door de arrangementen en is het fantastische middel dat u dicht bij de mensen, het land en de cultuur brengt! Gidsen en volgauto's ondersteunen u tijdens deze reizen die werkelijk 'ontdekkingsreizen' zijn!

Fietsen & huisjes

De "Fietsen & Huisjes" arrangementen zijn er in Denemarken en in Frankrijk. In Denemarken overnacht u in zgn. cottages en in Frankrijk in mobile homes. Heerlijk comfortabel, vooral 's avonds in het voorseizoen, wanneer het nog wat koeler is. Uiteraard zijn deze reizen ook met onze bagage service.

Quality time tijdens een fietsvakantie met kinderen

Fietsvakantie met kinderen, een mooiere manier om tijd met je kinderen door te brengen is er niet toch? Op een fietsvakantie met de kids leer je elkaar en het land extreem goed kennen! Een unieke manier om stukjes van mooie landen te zien en tussenstops maak je in leuke dorpjes en prachtige steden! Op een fietsvakantie met het geizen wordt er gezorgd dat er voor ieder wat wils is. Het fietsen is natuurlijk sportief en kost wat energie, daarom wordt er gezorgd voor een heerlijk accommodatie waar je comfortabel tot rust kunt komen. Kindvriendelijk, netjes en er wordt zo gezorgd dat er genoeg energie blijft voor het fietsen!

Een andere kijk op mooie plekken tijdens een fietsvakantie met gezin!

Fiets-fun heeft verschillende soorten reizen. Een fietsvakantie met het gezin kan in Nederland, maar ook door heel Europa zijn verschillende reizen georganiseerd! Ook buiten Europa zijn fietsvakanties met kinderen mogelijk. Ontdek alle mooie plekken die de fietsvakanties te bieden hebben. Ben je wel eens langs een plek gefietst waar je eigenlijk alleen met de auto langs bent geweest? Je ziet dingen heel anders of ziet zelfs dingen voor het eerst wanneer je hier met de fiets langs rijdt. Dat is het leuke aan een fietsvakantie!

9, 12 of 16? Voor elke leeftijd een fietsvakantie mogelijk!

Een groot aantal fietsroutes voor een fietsvakantie met kinderen zijn uitgestippeld. Hierbij wordt rekening gehouden met fietspaden, hoogteverschillen en andere aspecten. Op deze manier zorgen wij voor een onbezorgde fietsreis met de kids.

Een fietsvakantie is een 'coronaproof' vakantie oplossing!

Fietsvakanties van fiets-fun kunnen individueel geboekt worden en zo kun je zonder zorgen over de corona toestand op een fietsvakantie met kinderen gaan! Op vakantie in coronatijd is dus weldegelijk mogelijk en ook zijn er een groot aantal fietsvakanties in Nederland uitgestippeld. En zeg nou zelf, wat is er nou leuker dan toerist in eigen land spelen?

Fietsvakantie buitenland boeken? Coronaproof vakanties in het buitenland, fiets-fun maakt het mogelijk!

Een individuele fietsvakantie in het buitenland, dat klinkt veilig, lekker en uitdagend! Fiets-fun gaat ervoor zorgen dat jij een zorgeloze fietsvakantie buitenland zult beleven. Verschillende buitenlandse fietsvakanties zijn bij Fiets-fun te boeken.

Zorgen over wat de coronamaatregelen zullen zijn? Geen probleem bij Fiets-fun.nl

In deze 'bijzondere' tijden begrijpen wij dat u misschien met vragen zit over uw geboekte vakantie. Mocht de situatie onzeker worden op een bestemming en wij het nodig achten om u te informeren, dan zullen wij u per email of telefonisch over uw geboekte reisbestemming en eventuele betaalcondities nader informeren. U ontvangt dan bericht met instructies en advies over uw reservering.

  • Indien 8 weken voor vertrek het reisadvies voor uw vakantiebestemming wordt aangepast naar oranje of rood, dan zullen wij u informeren dat u nog geen restantbetaling hoeft te doen.
  • Vanaf 6 weken voor vertrek gaan we met u overleggen of u eventueel wil wijzigen van bestemming en/of camping of dat u nog wil afwachten.
  • Indien 2 weken voor aankomst het reisadies voor uw bestemming nog oranje of rood is, dan zullen wij u per e-mail informeren over de actuele situatie. U kunt dan kiezen om uw vakantie te wijzigen, ander land of u kunt ook kiezen voor uitgifte van een voucher met uw betaalde reissom op dat moment, om uw vakantie later opnieuw te reserveren.
  • Indien de omboeking duurder is dan betaalt u het verschil bij. Als uw gewijzigde reis goedkoper is ontvangt u geen geld retour.

Een actieve, sportieve vakantie waarin je Nederland of andere landen op een manier ontdekt die je nog niet eerder hebt ontdekt. Op de fiets is een vakantie/route rijden een hele andere beleving dan wanneer je dit met de auto doet. Daarnaast is het ook nog eens zo dat je een stuk mobieler bent en weinig andere toeristen tegen zult komen! Een overnachting naar eigen zin is mogelijk. Verblijf in een mobile home, kampeer je er op los of pak een hotel! Het is allemaal mogelijk met de fietsvakanties van Fiets-fun!