Veelzijdige Fietsvakanties

Fietsvakanties van Fiets-Fun zijn inmiddels ware klassiekers geworden!

Fietsen & kamperen

Deze arrangementen zijn er in Nederland, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië.
U fietst van camping naar camping en verblijft in compleet ingerichte en hoogwaardige tenten. Onze fietsvakanties zijn geschikt voor jong en oud, dus wanneer u met uw kinderen op pad wilt, hebben wij diverse fietsreizen voor u!

Fietsvakantie van hotel naar hotel

Ook dit jaar vindt u in ons aanbod "Fietsen & Hotels" arrangementen. Dit aanbod fietsvakanties is mogelijk in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië. U verblijft tijdens uw vakantie in comfortabele hotels. Vanuit deze hotels zijn er tevens diverse fietsroutes voor u uitgezet. Zo kunt u ervoor kiezen om een dagje te rusten of de omgeving verder te verkennen.

Fietsvakanties buiten Europa

Voor de avonturiers onder ons hebben we ook nog de wereldbestemmingen. Zo kunt u fietsen in Indonesië. Deze fietsvakanties zijn ideaal voor iedereen die van fietsen houdt maar ook de wereld wil ontdekken! Het fietsen loopt als een rode lijn door de arrangementen en is het fantastische middel dat u dicht bij de mensen, het land en de cultuur brengt! Gidsen en volgauto's ondersteunen u tijdens deze reizen die werkelijk 'ontdekkingsreizen' zijn!

Fietsen & huisjes

De "Fietsen & Huisjes" arrangementen zijn er in Denemarken en in Frankrijk. In Denemarken overnacht u in zgn. cottages en in Frankrijk in mobile homes. Heerlijk comfortabel, vooral 's avonds in het voorseizoen, wanneer het nog wat koeler is. Uiteraard zijn deze reizen ook met onze bagage service.

Quality time tijdens een fietsvakantie met kinderen

Fietsvakantie met kinderen, een mooiere manier om tijd met je kinderen door te brengen is er niet toch? Op een fietsvakantie met de kids leer je elkaar en het land extreem goed kennen! Een unieke manier om stukjes van mooie landen te zien en tussenstops maak je in leuke dorpjes en prachtige steden! Op een fietsvakantie met het geizen wordt er gezorgd dat er voor ieder wat wils is. Het fietsen is natuurlijk sportief en kost wat energie, daarom wordt er gezorgd voor een heerlijk accommodatie waar je comfortabel tot rust kunt komen. Kindvriendelijk, netjes en er wordt zo gezorgd dat er genoeg energie blijft voor het fietsen!

Een andere kijk op mooie plekken tijdens een fietsvakantie met gezin!

Fiets-fun heeft verschillende soorten reizen. Een fietsvakantie met het gezin kan in Nederland, maar ook door heel Europa zijn verschillende reizen georganiseerd! Ook buiten Europa zijn fietsvakanties met kinderen mogelijk. Ontdek alle mooie plekken die de fietsvakanties te bieden hebben. Ben je wel eens langs een plek gefietst waar je eigenlijk alleen met de auto langs bent geweest? Je ziet dingen heel anders of ziet zelfs dingen voor het eerst wanneer je hier met de fiets langs rijdt. Dat is het leuke aan een fietsvakantie!

9, 12 of 16? Voor elke leeftijd een fietsvakantie mogelijk!

Een groot aantal fietsroutes voor een fietsvakantie met kinderen zijn uitgestippeld. Hierbij wordt rekening gehouden met fietspaden, hoogteverschillen en andere aspecten. Op deze manier zorgen wij voor een onbezorgde fietsreis met de kids.

Een fietsvakantie is een 'coronaproof' vakantie oplossing!

Fietsvakanties van fiets-fun kunnen individueel geboekt worden en zo kun je zonder zorgen over de corona toestand op een fietsvakantie met kinderen gaan! Op vakantie in coronatijd is dus weldegelijk mogelijk en ook zijn er een groot aantal fietsvakanties in Nederland uitgestippeld. En zeg nou zelf, wat is er nou leuker dan toerist in eigen land spelen?