Veelzijdige Fietsvakanties

Fietsvakanties van Fiets-Fun zijn ondertussen ware klassiekers geworden!

Fietsen & Kamperen
Deze arrangementen zijn er in Nederland, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië.
U fietst van camping naar camping en verblijft in compleet ingerichte en hoogwaardige tenten. Onze fietsvakanties zijn geschikt voor jong en oud, dus wanneer u met uw kinderen op pad wilt, hebben wij diverse fietsreizen voor u!


Fietsen & Hotels
Ook dit jaar vindt u in ons aanbod "Fietsen & Hotels" arrangementen. Dit aanbod fietsvakanties is mogelijk in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië. U verblijft tijdens uw vakantie in comfortabele hotels. Vanuit deze hotels zijn er tevens diverse fietsroutes voor u uitgezet. Zo kunt u ervoor kiezen om een dagje te rusten of de omgeving verder te verkennen.

Fietsvakanties buiten Europa
Voor de avonturiers onder ons hebben we ook nog de wereldbestemmingen. Zo kunt u fietsen in Indonesië. Deze fietsvakanties zijn ideaal voor iedereen die van fietsen houdt maar ook de wereld wil ontdekken! Het fietsen loopt als een rode lijn door de arrangementen en is het fantastische middel dat u dicht bij de mensen, het land en de cultuur brengt! Gidsen en volgauto's ondersteunen u tijdens deze reizen die werkelijk 'ontdekkingsreizen' zijn!

Fietsen & Huisjes.

De "Fietsen & Huisjes" arrangementen zijn er in Denemarken en in Frankrijk. In Denemarken overnacht u in zgn. cottages en in Frankrijk in mobile homes. Heerlijk comfortabel, vooral 's avonds in het voorseizoen, wanneer het nog wat koeler is. Uiteraard zijn deze reizen ook met onze bagage service.