Momenteel is Fiets-Fun niet aangesloten bij een garantiefonds. We zijn meer dan 10 jaar aangesloten geweest bij de SGR en sinds 2010 zijn we daar mee gestopt. Naar ons idee moeten we ontzettend veel contributie aan hen betalen en ieder jaar met register accountants om de tafel gaan zitten om de gevraagde informatie te leveren. De bijdrage werd ieder jaar meer en meer.

We zijn een bedrijf die al 21 jaar reizen organiseert en hebben dus besloten zonder de ANVR en SGR te gaan werken. We zullen er natuurlijk alles aan doen om het onze gasten naar de zin te maken en financiële risico's m.b.t. ons bedrijf op dezelfde wijze te doen als in de periode hiervoor.

Aangezien wij geen investeringen op voorhand hoeven te doen zoals vliegtuigstoelen inkopen of hotelkamers te reserveren, is er voor ons als bedrijf geen enkel risico door ergens geld in te financieren wat misschien niet terug komt of als risico-vol kan worden beschouwd. Wij hebben onze eigen tenten en inventaris en gaan de hoeveelheid tenten opzetten aan de hand van de reserveringen. Mochten er dus op een bepaalde route geen boekingen zijn, dan zetten we geen tenten op en hebben op die manier ook geen kosten gemaakt. Bij minder boekingen plaatsen we ook minder tenten.

Ik hoop dat ik u in bovenstaande een duidelijk antwoord heb kunnen geven. Als u toch nog twijfels heeft maar wel één van onze reizen zou willen reserveren dan wil ik u vriendelijk vragen om ons te bellen zodat we wellicht bepaalde afspraken kunnen maken.

Mochten er toch nog vragen of onduidelijkheden zijn dan hoor ik ze graag van u. Dit mag per mail maar mag natuurlijk ook telefonisch.