Beste fietsers,

Het coronavirus en de gevolgen hiervan houden ons allemaal nog een tijd in zijn greep. Hierdoor kunnen wij onze vakanties op dit moment nog steeds niet uitvoeren.
Daarom annuleren wij nu alle reizen met vertrek t/m 19 juni. U heeft de volgende keuzemogelijkheden:

  • Omboeken van de reis naar een latere datum in 2020. Mocht de reis op deze nieuw gekozen datum duurder uitvallen dan dient u deze (seizoen) toeslag bij te betalen.
  • Ontvangen van een ‘Fiets-Fun-voucher’ ter waarde van het bedrag dat aan ons betaald is. Deze voucher is 1 jaar geldig vanaf het moment van uitgifte en kan voor alle reizen in ons programma worden gebruikt. De vertrekdatum van de nieuwe reis of vakantie mag verder in de toekomst liggen.

Uw reis met startdatum vanaf 20 juni 2020

Voor wie al geboekt heeft gaan de reizen momenteel gewoon door, op basis van de actuele situatie. Annulering door de reizigers die vertrekken op of na 20 juni 2020 vallen heden dan ook onder de normale annuleringsvoorwaarden. Echter - wees gerust - mocht deze crisissituatie aanhouden, dan zullen wij u bovenvermelde 2 opties wederom aanbieden.

Uw nog te boeken reis met startdatum vanaf 20 juni 2020

Voor wie heden boekt met aankomstdatum na 20 juni, zullen de huidige annuleringsvoorwaarden flexibel worden toegepast indien er een negatief reisadvies wordt afgegeven voor de periode waarin u reis gaat plaatsvinden. Bovengenoemde keuzemogelijkheden zullen we blijven aanbieden. Wat er ook gebeurt, u zal steeds zorgeloos naar uw vakantie kunnen toeleven.

We zijn beschikbaar om uw vragen telefonisch te beantwoorden van maandag tot vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. In verband met de vele vragen kan het iets langer duren dan normaal voordat we uw vraag in behandeling kunnen nemen. We vragen uw begrip hiervoor.

Wij wensen iedereen nogmaals veel sterkte en een goede gezondheid in de komende tijd. Pas goed op uzelf en anderen. We hopen dat we binnenkort weer voor u klaar mogen staan om een heerlijke fietsreis voor u te organiseren.


Met hartelijke groeten, Eddy Nomden namens Fiets-Fun

image description
image description