LAATSTE NIEUWS BIJ FIETS-FUN.

Houdt corona je tegen om je vakantie voor 2021 te boeken?

We begrijpen heel goed dat corona ook de plannen met betrekking tot een vakantie anders maakt. Maar we snappen ook dat je met iets positiefs bezig wilt zijn. En je vakantie voor 2021, dat is iets positiefs! Daarom bieden we iedereen die nu boekt een omboekgarantie. Anders gezegd: Je zoekt een fijne vakantie uit, wij reserveren de reis voor je, op de camping of hotel van je keuze en op de data van je keuze. Kun je niet op vakantie omdat de coronaregels dit van de Nederlandse overheid niet toe laten of omdat je zelf liever naar een andere bestemming gaat? Dan laat je ons dit weten en gaan we samen op zoek naar een passende oplossing die beter bij jullie of bij de situatie past.

Gaan de geplande reizen naar het buitenland allemaal door?
Tot op heden geldt voor al onze buitenlandse bestemmingen code oranje. Zo lang een bestemming deze kleurcode heeft, zullen wij de reis niet uitvoeren. Uit de laatste persconferentie kunnen we opmaken dat het reisadvies tot 15 mei niet gaat veranderen. Maar hoe de situatie daarna precies zal zijn, is moeilijk te zeggen. We weten namelijk ook dat maatregelen en reisadviezen weer snel aangepast kunnen worden. Wij zijn optimistisch en gaan er vanuit dat er vanaf juni weer gereisd kan worden. Wij houden alle reizigers per mail op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de geboekte reis. Naar welke bestemming, camping of hotel je kunt omboeken is afhankelijk van de beschikbaarheid. In seizoen 2020 hebben we al onze gasten die dat wilden onder kunnen brengen op een andere bestemming.

Goed om te weten

Hoe belangrijk we vakantie ook vinden, gezondheid staat altijd voorop. Daarom volgen we nauwlettend alle ontwikkelingen met betrekking tot het corona-virus. Wij baseren al onze beslissingen op basis van de richtlijnen van de Nederlandse overheid en het RIVM. Voor onze buitenlandse bestemmingen komen daar de richtlijnen van het betreffende land bij. Wel hebben we de volgende richtlijnen opgesteld.

  • De vakantie die je wilt omboeken valt in hetzelfde vakantieseizoen.
  • Het omboeken kan naar alle locaties in binnen en buitenland, zo lang de betreffende tent of locatie beschikbaar is.
  • De vervangende vakantie mag aanvangen of eindigen op andere vertrek en aankomst data.
  • Het omboeken van de reis is geheel GRATIS.
  • Wil je niet omboeken dan krijg je gewoon je geld terug; geen voucher dus.