LAATSTE NIEUWS BIJ FIETS-FUN.

Houdt corona je tegen om je vakantie voor 2022 te boeken?

We begrijpen heel goed dat corona ook de plannen met betrekking tot een vakantie anders maakt. Maar we snappen ook dat je met iets positiefs bezig wilt zijn. En je vakantie voor 2022, dat is iets positiefs! Daarom bieden we iedereen die nu boekt een omboekgarantie. Anders gezegd: Je zoekt een fijne vakantie uit, wij reserveren de reis voor je, op de camping of hotel van je keuze en op de data van je keuze. Kun je niet op vakantie omdat de coronaregels dit van de Nederlandse overheid wederom niet toe laten of omdat je zelf liever naar een andere bestemming gaat? Dan laat je ons dit weten en gaan we samen op zoek naar een passende oplossing die beter bij jullie of bij de situatie past.

De ontwikkelingen rondom het virus zijn erg positief. Steeds meer mensen zijn gevaccineerd en ook de maatregelen worden steeds minder. Veel bestemmingen hebben inmiddels kleurcode ‘Geel’. Dit betekent dat we lekker op vakantie kunnen.

Stel het wordt kleurcode oranje, krijg ik dan mijn geld terug?
Ja, je krijgt 100% van je geld terug als wij jouw reis vanwege kleurcode oranje moeten annuleren.

Welke toegangsvoorwaarden en maatregelen gelden er in een bepaald land?
De coronamaatregelen kunnen per land verschillen. Ook wijzigen de maatregelen regelmatig. Kijk voor de actuele reisadviezen op

https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen

Zo is het voor bepaalde landen verplicht om een vaccinatiebewijs of negatieve coronatest te laten zien. Als reiziger dien je aan deze maatregelen te voldoen. De kosten voor bijvoorbeeld een test zijn voor jouw eigen rekening.

Ben ik zelf verantwoordelijk om een eventuele test of Coronapaspoort te regelen?

Ja, je bent zelf verantwoordelijk om te voldoen aan de eisen die een bepaald land stelt. Is het bijvoorbeeld verplicht om een PCR test of Coronapaspoort te laten zien, dan dien je dit zelf te regelen en te betalen. Uiteraard proberen wij jou voorafgaand aan je reis hier zo goed mogelijk hierover te informeren.

Klanten die een voucher gaan verzilveren hebben geen recht op de 5% Trouwe Klanten korting. Deze korting was reeds bij de 1e boeking gegeven en kunnen we niet 2x geven. Ik hoop op uw begrip.