Wie en wat is Fiets-Fun

Sinds 1997 is Fiets-Fun actief met het organiseren van fiets vakanties. Begonnen met een aantal tenten te plaatsen in de Achterhoek is dat langzaam maar zeker gaan groeien. Na een aantal mooie routes in Nederland aangeboden te hebben kwamen er steeds meer vragen om dit concept ook in het buitenland te gaan ontwikkelen. Na Denemarken volgde Frankrijk en daarna Zweden, Spanje, Zwitserland en Italië. Ook waren er een aantal mensen die dit nog niet ver weg genoeg vonden dus gingen we kijken over ver. In Indonesië en Suriname hebben we gebieden gevonden buiten de drukke gebieden om waar we niet alleen fietsen maar ook wandelen, snorkelen of duiken en het land proberen te ontdekken. Gebieden die ook geschikt zijn voor kinderen natuurlijk. Sinds 2010 hebben we ook een begin gemaakt met het aanbieden van hotel fietsreizen. Het is gebleken dat veel van onze website bezoekers dit onderdeel nog misten bij Fiets-Fun. Deze tochten zijn in België, Duitsland, Spanje, Italië, Griekenland en Frankrijk gemaakt en we zijn erg benieuwd naar de bevindingen.

Fietsvakanties van Fiets-Fun zijn ondertussen ware klassiekers geworden!

Fietsen & Kamperen

Fiets-Fun verzorgt momenteel individuele fiets-kampeer vakanties in Nederland, Denemarken, Duitsland, Spanje, Frankrijk en Italië. U fietst in 1 of 2 weken langs 3 campings en verblijft in compleet ingerichte tenten. Onze fietsvakanties zijn geschikt voor jong en oud, dus wanneer u met uw kinderen een licht actieve vakantie wilt gaan doen, hebben wij diverse fietsreizen voor u! Inclusief bagagevervoer en uitgezette fietsroutes

Fietsen & Hotels

Ook dit jaar vindt u in ons aanbod "Fietsen & Hotels" arrangementen. Dit aanbod fietsvakanties is mogelijk in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië. U verblijft tijdens uw vakantie in comfortabele hotels. Vanuit deze hotels zijn er tevens diverse fietsroutes voor u uitgezet. Zo kunt u ervoor kiezen om een dagje te rusten of de omgeving verder te verkennen. Ook deze reizen zijn inclusief bagagevervoer.

Fietsvakanties buiten Europa

Voor de avonturiers onder ons hebben we ook nog de wereldbestemmingen. Zo kunt u fietsen in Indonesië op Lombok, Java en Bali. Deze fietsvakanties zijn ideaal voor iedereen die van fietsen houdt maar ook de wereld wil ontdekken!

Fietsen & Mobile home/huisjes

De "Fietsen & Mobile Home/Huisjes"arrangementen zijn er in Denemarken, Duitsland en in Frankrijk. In Denemarken en Duitsland overnacht u in zgn. cottages en in Frankrijk in mobile homes. Heerlijk comfortabel, vooral 's avonds in het voorseizoen, wanneer het nog wat koeler is. Uiteraard zijn deze reizen ook met onze bagage service.

We zullen altijd en bewust een klein bedrijf blijven om u beter van dienst te kunnen zijn. Regelmatig een wisseling van routes om het aanbod fris te houden. Af en toe nieuwe concepten om iedereen te kunnen bedienen. We zijn 7 dagen in de week bereikbaar voor u van 9.00 uur tot 22.00 uur om u te informeren en te helpen.

Het Fiets-Fun team.