Skip to main content

Route Moezel; fiets langs de oogstrelende oever met prachtig uitzicht op de wijnbergen

Route Moezel; fiets langs de oogstrelende oever met prachtig uitzicht op de wijnbergen

Vanaf: € 475,00
Boeken

Route Moezel; fiets langs de oogstrelende oever met prachtig uitzicht op de wijnbergen

De Moezel is een regio in Duitsland die bekend staat om haar prachtige landschappen en wijnproducerende dorpen. Het is dan ook niet voor niets dat Fiets-Fun een prachtige route voor u heeft uitgezet in dit oogstrelende gebied. Bent u een echte fietsliefhebber en wilt u deze regio maar wat graag ontdekken? Boek dan snel deze fietsvakantie zodat u er zeker van bent dat u komende jaar kunt gaan genieten van deze regio vol met prachtige uitzichten op de wijnvelden en de rivier de Moezel.

Hoe werkt het?

U fietst van camping naar camping en verblijft in 6 persoons tenten. De sportieve en comfortabele tenten hebben wij vooraf al voor u opgezet. Ze zijn onder meer voorzien van veldbedden met selfinflating matjes, een 3 pits kooktoestel, keukengerei, een koelbox, een koelkast, elektriciteit en een tafel en stoelen.

Deze trektocht kan in de zomer als een 8- of 15 daags fiets-kampeer arrangement geboekt worden. Tijdens het 8-daagse fietsarrangement verblijft u telkens 2 of 3 nachten op de drie verschillende campings. Tijdens het 15-daags kampeerarrangement heeft u lekker de tijd om leuke dingen te doen want u verblijft voor langere tijd, vier en soms vijf dagen, op elk van de drie campings.

De eerste fietsdag van camping 1 naar 2 is op maandag. Op woensdag fietst u naar de 3e camping en op vrijdag fietst u terug naar de camping waar u bent begonnen. Vanuit iedere camping zijn er tevens nog 1, 2 of 3 rondroutes gemaakt waar u gebruik van kunt maken.

F

Fietsroute


Gedetailleerde informatie:

Hoogseizoen tarief: 1 mei 2023 – 20 augustus 2023

6-persoon tent  (de prijs is gebaseerd op minimaal 2 personen)
1 week €950,00
2 weken €1610,00

 

Kosten extra personen:

1 week
Leeftijd: 0 – 5 €100,00
Leeftijd: 6 – 12 €210,00
Leeftijd: 13 – 99 €235,00

 

2 weken (inclusief 25% korting)
Leeftijd: 0 – 5 €175,00
Leeftijd: 6 – 12 €367,50
Leeftijd: 13 – 99 €411,25

 

De prijs is gebaseerd op 2 personen en is inclusief:
Schoonmaakkosten
Administratiekosten
GGTO
Calamiteitenfonds

 

Voor iedere extra deelnemer komt er nog bij:
GGTO €10,00
Calamiteitenfonds €2,50

 

 

Het tarief is inclusief fietsroutes, gasverbruik, elektriciteit, koelkast, campinggelden en bagagevervoer (maximaal 2 stuks per persoon) bij de trektocht.

Het tarief is exclusief toeristenbelasting (ter plekke te voldoen) en is exclusief gebruik warm water.

  1. De week loopt van zaterdag 14.00 uur tot zaterdag 10.30 uur.

Voor de prijs van de 15-daagse reis geldt een korting van 25% op iedere extra deelnemer.

Uw fietsen kunt u huren bij:

Camping Holländischer Hof

De camping heeft veel te bieden: er zijn uitstekende sanitaire voorzieningen, een goed gesorteerde winkel met Nederlandse en Duitse producten, een restaurant met een uitgebreide menukaart en veel mogelijkheden voor een dagje uit. Tevens bieden wij gedurende het gehele seizoen voor volwassenen een gevarieerd recreatieprogramma aan. In de maanden juli en augustus is voor kinderen en jongeren eveneens een recreatieprogramma.


Camping Alf

Camping in het hart van de moezel, verwend door het klimaat, omringd door wijnbergen en pittoreske dorpjes. Een fantastische selectie fiets- en wandelpaden. Wij bieden verzorgde plaatsen voor caravans, campers, tenten en kampeerbussen aan. We verhuren ook unieke camping slaap/wijnvaten, ideaal voor een korte vakantie aan de moezel samen met vrienden. Bezoek sfeervolle wijnfeesten en doe mee aan interessante wijnproeverijen. De lokatie van de camping zijn een ideaal startpunt voor bezienswaardigheden en excursies zoals bijvoorbeeld: Traben-Trarbach, Koblenz, Cochem, Bernkastel-Kues, Trier en Luxemburg.


Moezel-Camping Wolf

Moezelcamping Wolf wordt omarmd door de prachtige Moesel. Laat u betoveren door het prachtige Moezel- en wijngaardlandschap. Fiets- en wandelroutes vanaf de camping leiden u direct door het wijndorp Wolf of naar nabijgelegen plaatsen als Kindel, Kröv of Traben-Trarbach. Geniet van regionale wijn en lokale gerechten bij de wijnboeren of in het eigen camping restaurant. Een van de mooiste uitkijkpunten in de Moezelvallei worden geboden door de kloosterruïne boven het dorp Wolf en de  tegenoverliggende “Mont Royal”. Hier ziet men de grote lus in het Moezellandschap.