Skip to main content

Chalet huren op camping Siësta, de Kempen

Chalet huren op camping Siësta, de Kempen

Vanaf: € 795,00
Boeken

Chalet huren op camping Siësta, de Kempen

Camping Siësta, dat midden in de Antwerpse Kempen ligt, is geen standaard vakantiepark. Nee; dit vakantiepark onderscheidt zich in het karakter dat gedurende vele jaren is gevormd waarbij de natuur altijd centraal heeft gestaan.

Op het park zijn diverse faciliteiten waarbij met iedereen rekening is gehouden. Bent u tijdens de vakantieperiode te gast op Siësta, dan worden er door een animatieteam verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Eén van de locaties van de activiteiten is “La Cantina”. Deze gezellige Tapasbar ligt aan de rand van het vakantiepark en is van vrijdag t/m zondag een leuke plek voor een hapje en een drankje. Misschien wel de meest veelzijdige faciliteit is; het bos! Aan de achterkant van het park ligt het begin van een enorm netwerk aan fiets-, wandel en mountainbikeroutes.

Hoewel Camping Siësta misschien de indruk wekt dat het afgelegen is, is dit absoluut niet het geval. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in het centrum van Lille dat op slechts 1,5km. ligt. Absolute aanraders voor uitstapjes zijn bijvoorbeeld pretpark Bobbejaanland (ca. 18km.), subtropisch zwembad Netepark (ca. 13km.), de prachtige stad Antwerpen (ca. 35km.) of Brouwerij Westmalle (ca. 14km.).

Chalet huren

Overnacht u graag in een tent, maar houdt u tevens van luxe? Boek dan een overnachting in een chalet. In elk chalet vindt u een comfortabel bed en de meeste chalets zijn tevens uitgerust met een eigen keuken, meubilair en soms zelfs privé sanitair. Dit scheelt een hoop gedoe bij het inpakken van uw kampeerspullen. Bovendien hoeft u dankzij de aanwezigheid van een eigen wc, niet langer gebruik te maken van het sanitairgebouw.

F

Gedetailleerde informatie:

Hoogseizoen tarief: 1 juli 2023 t/m 30 augustus 2023

6 persoons chalet  2 personen  3 personen  4 personen
1 week €795,00 €1030,- €1265,-

 

Tarief kinderen
Kind 0-5 + €100,00
Kind 6-12 + €210,00

 

Toeslagen
Het tarief is exclusief boekingskosten van €25,00 per boeking
Het tarief is exclusief schoonmaakkosten van €30,00 per boeking

 

Het tarief is inclusief gasverbruik, elektriciteit, koelkast en campinggelden.

Het tarief is exclusief toeristenbelasting (ter plekke te voldoen) en is exclusief gebruik warm water.

  1. De week loopt van zaterdag 14.00 uur tot zaterdag 10.30 uur.

Boekt u een tweede week? Dan geldt een korting van 25% op iedere extra deelnemer.

Fietsen kunt u huren bij:

Camping Siesta

Camping Siësta, dat midden in de Antwerpse Kempen ligt, is geen standaard vakantiepark. Nee; dit vakantiepark onderscheidt zich in het karakter dat gedurende vele jaren is gevormd waarbij de natuur altijd centraal heeft gestaan. Op het park zijn diverse faciliteiten waarbij met iedereen rekening is gehouden. Bent u tijdens de vakantieperiode te gast op Siësta, dan worden er door een animatieteam verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Eén van de locaties van de activiteiten is “La Cantina”. Deze gezellige Tapasbar ligt aan de rand van het vakantiepark en is van vrijdag t/m zondag een leuke plek voor een hapje en een drankje. Misschien wel de meest veelzijdige faciliteit is; het bos! Aan de achterkant van het park ligt het begin van een enorm netwerk aan fiets-, wandel en mountainbikeroutes. Hoewel Camping Siësta misschien de indruk wekt dat het afgelegen is, is dit absoluut niet het geval. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in het centrum van Lille dat op slechts 1,5km. ligt. Absolute aanraders voor uitstapjes zijn bijvoorbeeld pretpark Bobbejaanland (ca. 18km.), subtropisch zwembad Netepark (ca. 13km.), de prachtige stad Antwerpen (ca. 35km.) of Brouwerij Westmalle (ca. 14km.).