Skip to main content

Safaritent huren op camping De zeven Geitjes, de Kempen

Safaritent huren op camping De zeven Geitjes, de Kempen

Vanaf: € 695,00
Boeken

Safaritent huren op camping De zeven Geitjes, de Kempen

Verscholen in de groene kempen, in het natuurgebied ‘t Schupleer, op de rand van Vorselaar en Herentals kan u deze charmante camping ontdekken. Fiets-Fun is zeer trots op de samenwerking met deze camping in deze prachtige omgeving. Echt midden in de natuur, bos, heide, akkers, weilanden,… tussen 2 natuurlijke waterlopen en toch op fietsafstand van alles wat u nodig heeft; zwembaden, stad, supermarkt, markt, kinderboerderijen, kastelen, wandelpaden en fietsroutes, treinstation op 3,5 km, op 5 minuten van de autostrades E313 en E34… Gelegen in waarschijnlijk het mooiste dorp van Vlaanderen, met veel bezienswaardigheden en natuur.

Safaritent huren

Overnacht u graag in een tent, maar houdt u tevens van luxe? Boek dan een overnachting in een safaritent. In elk safaritent vindt u een comfortabel bed en de meeste chalets zijn tevens uitgerust met een eigen keuken, meubilair en soms zelfs privé sanitair. Dit scheelt een hoop gedoe bij het inpakken van uw kampeerspullen. Bovendien hoeft u dankzij de aanwezigheid van een eigen wc, niet langer gebruik te maken van het sanitairgebouw.

F

Gedetailleerde informatie:

Hoogseizoen tarief: 1 juli 2023 t/m 30 augustus 2023

6 persoons chalet      2 personen  3 personen 4 personen
1 week €695,00 €930,- €1165,-
Tarief kinderen:
Kind 0-5 €100,00
Kind 6-12 €210,00

 

Toeslagen
Het tarief is exclusief boekingskosten van €25,00 per boeking
Het tarief is exclusief schoonmaakkosten van €30,00 per boeking

 

Het tarief is inclusief gasverbruik, elektriciteit, koelkast en campinggelden.

Het tarief is exclusief toeristenbelasting (ter plekke te voldoen) en is exclusief gebruik warm water.

  1. De week loopt van zaterdag 14.00 uur tot zaterdag 10.30 uur.

Boekt u een tweede week? Dan geldt een korting van 25% op iedere extra deelnemer.

Fietsen kunt u huren bij:

Camping De zeven geitjes

Verscholen in de groene kempen, in het natuurgebied 't Schupleer, op de rand van Vorselaar en Herentals kan u deze charmante camping ontdekken.We zijn zeer trots op onze camping in deze prachtige omgeving. Echt midden in de natuur, bos, heide, akkers, weilanden,... tussen 2 natuurlijke waterlopen en toch op fietsafstand van alles wat je nodig hebt; zwembaden, stad, supermarkt, markt, kinderboerderijen, kastelen, wandelpaden en fietsroutes, treinstation op 3,5 km, op 5 minuten van de autostrades E313 en E34... Gelegen in waarschijnlijk het mooiste dorp van Vlaanderen, met veel bezienswaardigheden en natuur.