Skip to main content

Safaritent huren op camping Houtum, de Kempen

Safaritent huren op camping Houtum, de Kempen

Vanaf: € 42,83
Boeken

Safaritent huren op camping Houtum, de Kempen

Camping Houtum vormt de perfecte uitvalsbasis om de prachtige Kempense natuur te verkennen. Ontdek de troeven van de streek op het ritme van de kabbelende Nete. Te voet, met de fiets, de mountainbike of zelfs met de kajak of huifkar. De familiale uitbaters doen dan ook al het nodige om je een onvergetelijke vakantie te bezorgen en zo goed mogelijk te informeren over de streek.

Of je nu met je eigen caravan, mobilhome of tent komt, een chalet of kampeerhut huurt of je eigen stekje hebt, je kunt altijd genieten van het zalige vrije gevoel van de Kempense natuur. Dankzij het aangelegde groen tussen de plaatsen verblijf je in een mooie natuurlijke omgeving. De vele hagen creëren gezellige plekjes en een rustig hoekje voor een goed boek. Het vrolijke gezang van de vogeltjes of het vriendelijke geloei van een grazende koe. In Camping Houtum ontwaak je elke ochtend met een grote glimlach. De stress van alledag valt hier meteen van je af.

Chalet huren

Overnacht u graag in een tent, maar houdt u tevens van luxe? Boek dan een overnachting in een safaritent. In elk safaritent vindt u een comfortabel bed en de meeste safaritenten zijn tevens uitgerust met een eigen keuken, meubilair en soms zelfs privé sanitair. Dit scheelt een hoop gedoe bij het inpakken van uw kampeerspullen. Bovendien hoeft u dankzij de aanwezigheid van een eigen wc, niet langer gebruik te maken van het sanitairgebouw.

Gedetailleerde informatie:

Voorseizoen tarief: 1 april 2024 t/m 17 juni 2024
(Losse tenten zijn enkel in het voorseizoen te huur)

6 persoons tent (vanaf prijs)
1 Week €570,00
Weekend €257,00
Midweek €390,00

 

Administratiekosten €15,00 (per boeking)
Schoonmaakkosten €30,00 (per boeking)
Calamiteitenfonds €2,50 (per persoon)
GGTO (garantiefonds) €10,00 (per persoon)

 

 

 

Het tarief is inclusief gasverbruik, elektriciteit, koelkast en campinggelden.

Het tarief is exclusief toeristenbelasting (ter plekke te voldoen) en is exclusief gebruik warm water.

  1. De week loopt van zaterdag 14.00 uur tot zaterdag 10.30 uur.

Neemt u niet uw eigen fiets(en) mee op vakantie en zoekt u een specialist in fietsverhuur in de omgeving van de Kempen? In dat geval raden wij Fietsen Tim van harte aan. Fietsen Tim beschikt over gedegen fietsen en accessoires die u nodig heeft voor een avontuurlijke fietsvakantie. Het bedrijf levert de fietsen aan het begin van de fietsvakantie af en haalt ze zodra de vakantie er weer opzit, ook weer op.

Camping Houtum

Camping Houtum vormt de perfecte uitvalsbasis om de prachtige Kempense natuur te verkennen. Ontdek de troeven van de streek op het ritme van de kabbelende Nete. Te voet, met de fiets, de mountainbike of zelfs met de kajak of huifkar. De familiale uitbaters doen dan ook al het nodige om je een onvergetelijke vakantie te bezorgen en zo goed mogelijk te informeren over de streek. Of je nu met je eigen caravan, mobilhome of tent komt, een chalet of kampeerhut huurt of je eigen stekje hebt, je kunt altijd genieten van het zalige vrije gevoel van de Kempense natuur. Dankzij het aangelegde groen tussen de plaatsen verblijf je in een mooie natuurlijke omgeving. De vele hagen creëren gezellige plekjes en een rustig hoekje voor een goed boek. Het vrolijke gezang van de vogeltjes of het vriendelijke geloei van een grazende koe. In Camping Houtum ontwaak je elke ochtend met een grote glimlach. De stress van alledag valt hier meteen van je af.

Vergelijkbare fietsvakanties