Skip to main content

Chalet huren op camping Siësta, de Kempen

Chalet huren op camping Siësta, de Kempen

Vanaf: € 80,00
Boeken

Chalet huren op camping Siësta, de Kempen

Vrijstaand chalet gelegen op Camping Siesta. Het chalet heeft een keuken met koelkast incl. vriesvak, 4-pits gasfornuis, een microgolfoven, waterkoker en Senseo koffieapparaat. 3 slaapkamers, 1 dubbelbed en 4 1-persoons bedden. Er zijn 2 badkamers met wastafel en douche en apart toilet. De auto kan bij het chalet geparkeerd worden. In het chalet is gratis WiFi aanwezig. Roken is binnen niet toegestaan. Camping Siesta ligt midden in de bossen en direct aan de wandel- en fietsroutes.

Gedetailleerde informatie:

Middenseizoen tarief: april t/m mei
(de meivakantie uitgezonderd)

Chalet per dag €90,00


Hoogseizoen tarief: 1 juli t/m 3 september

Chalet per dag
(min. 2 nachten)
€125,00

 

Midweek (ma-vr) €500,00
Weekend (vr-zo) €300,00
Week (ma-zo) €750,00


Laagseizoen tarief: januari t/m maart en oktober t/m december 

Chalet per dag €100,00

 

Toeslagen
Het tarief is exclusief boekingskosten van €25,00 per boeking
Het tarief is exclusief schoonmaakkosten van €30,00 per boeking

 

Het tarief is inclusief gasverbruik, elektriciteit, koelkast en campinggelden.

Het tarief is exclusief toeristenbelasting (ter plekke te voldoen) en is exclusief gebruik warm water.

  1. De week loopt van zaterdag 14.00 uur tot zaterdag 10.30 uur.

Boekt u een tweede week? Dan geldt een korting van 25% op iedere extra deelnemer.

Neemt u niet uw eigen fiets(en) mee op vakantie en zoekt u een specialist in fietsverhuur in de omgeving van de Kempen? In dat geval raden wij Fietsen Tim van harte aan. Fietsen Tim beschikt over gedegen fietsen en accessoires die u nodig heeft voor een avontuurlijke fietsvakantie. Het bedrijf levert de fietsen aan het begin van de fietsvakantie af en haalt ze zodra de vakantie er weer opzit, ook weer op.

Camping Siësta

Camping Siësta, dat midden in de Antwerpse Kempen ligt, is geen standaard vakantiepark. Nee; dit vakantiepark onderscheidt zich in het karakter dat gedurende vele jaren is gevormd waarbij de natuur altijd centraal heeft gestaan. Op het park zijn diverse faciliteiten waarbij met iedereen rekening is gehouden. Bent u tijdens de vakantieperiode te gast op Siësta, dan worden er door een animatieteam verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Eén van de locaties van de activiteiten is “La Cantina”. Deze gezellige Tapasbar ligt aan de rand van het vakantiepark en is van vrijdag t/m zondag een leuke plek voor een hapje en een drankje. Misschien wel de meest veelzijdige faciliteit is; het bos! Aan de achterkant van het park ligt het begin van een enorm netwerk aan fiets-, wandel en mountainbikeroutes. Meer weten? Ga naar de website van camping Siesta, klik op de QR-code en download de super handige app vol nuttige informatie over de camping en activiteiten.

Vergelijkbare fietsvakanties