Skip to main content

Fietsvakanties voor jong en oud

Fietsvakantie in Denemarken

Een fietsvakantie in Denemarken kan een leuke manier zijn om het land te verkennen en te genieten van de prachtige natuur en de rustieke dorpen. Denemarken heeft een uitstekend netwerk van fietspaden, waardoor het gemakkelijk is om het land te verkennen per fiets. Denemarken is een prachtig land om te verkennen per fiets, met een grote diversiteit aan landschappen, van de brede, vlakke vlaktes van Jutland tot de prachtige fjorden aan de westkust. Het is een land met een rijke cultuur en geschiedenis, dus er is genoeg te zien en te doen tijdens je fietsvakantie. Fiets-Fun heeft voor u 2 mooie reizen samengesteld in Denemarken. U kunt genieten van het mooie West-Jutland of voor het licht glooiende Funen.

Fietsvakantie in West-Jutland

West Jutland (Vestjylland in het Deens) is een regio in het westen van Denemarken die bekend staat om zijn prachtige landschappen, waaronder zandstranden, glooiende heuvels en weelderige bossen. Het is een populaire bestemming voor fietsvakanties, omdat er veel goed gemarkeerde fietspaden en routes zijn die een verscheidenheid aan terreinen en landschappen bieden. Niet voor niets heeft Fiets-Fun een uitdagend fietsroute uitgezet in West-Jutland. Deze tocht in West-Jutland gaat rond het Ringkobing Fjord. De ligging van de campings die u tijdens deze trektocht aandoet is fantastisch!. Een bezoek aan Legoland mag tijdens deze fietsvakantie in Denemarken niet ontbreken.

Fietsvakantie Funen

Funen is een eiland in Denemarken en een populaire bestemming voor een fietsvakantie. Het eiland heeft een vlak landschap met veel wijngaarden, kastelen, dorpjes en parken. Er zijn vele fietsroutes die u langs de mooiste plekjes op het eiland leiden. Op Funen fietst u over glooiende wegen langs goudgele korenvelden en idyllische vakwerkboerderijtjes, langs de kustlijn en over de Deense Alpen. Funen heeft véél te bieden. Héél véél.

Reistype

Landen

Fietsniveaus

Reisduur

Route Ringkobing Fjord

Deze tocht in West-Jutland gaat rond het Ringkobing Fjord. De ligging van de campings die u tijdens deze trektocht aandoet is fantastisch! Een bezoek aan Legoland mag tijdens deze fietsvakantie niet ontbreken! Overnachtingen op 3 campings in reeds opgezette tenten.

– Minimum fietsafstand tussen de drie campings zijn: 47, 47 en 52 kilometer.-
-Afstand vanaf Utrecht circa 750 km-