Skip to main content

Fietsvakanties voor jong en oud

Fietsvakantie in Frankrijk

Fiets-Fun heeft een afwisselend aanbod van fietsvakanties in Frankrijk. Zo kunt u ervoor kiezen om te fietsen in de Provence, Dordogne of in de Loire. Of u nou fietst langs de Dordogne of in de Provence, onze fietsvakantie zijn geschikt voor jong en oud!

Afwisselende fietsvakanties

Of u nou wilt fietsen langs rivieren, duinen, strand, oude spoorlijnen of lagunes. Onze fietsvakanties zijn altijd afwisselend en geschikt voor iedereen. Bekijk bijvoorbeeld onze fietsvakantie bij de Dordogne wanneer u langs de rivieren de Dordogne en de Vézère wilt fietsen. Wilt u toch liever genieten van geuren, kleuren en van een heerlijke zomer met fietstochten over stille weggetjes door glooiende wijngaarden, kies dan voor de Provence.

Reistype

Landen

Fietsniveaus

Reisduur

Als God in Frankrijk; fietsen en kamperen in de Loire

Het licht glooiende landschap van de Loire is heel goed te fietsen met en door kinderen. Behalve het mooie landschap zijn er veel leuke en spannende bezienswaardigheden! Overnachtingen op 3 campings in reeds opgezette tenten.

– Minimum fietsafstand tussen de drie campings zijn: 33, 35 en 38 kilometer.-
-Afstand vanaf Utrecht circa 750 km-

Fietsvakantie Provence: Geuren en Kleuren en slapen in tenten

Fietsvakantie in de Provence: intens genieten van geuren, kleuren en van een heerlijke zomer. Een tocht over stille weggetjes door glooiende wijngaarden. Overnachtingen op 3 campings in reeds opgezette tenten.

– Minimum fietsafstand tussen de drie campings zijn: 46, 25 en 40 kilometer.-
-Afstand vanaf Utrecht circa 1100 km-