Skip to main content

Fietsvakanties voor jong en oud

Fietsvakantie in Nederland

Onthaasten kun je natuurlijk prima in Nederland. We hebben voor u een verrassende tour gemaakt langs het IJsselmeer, het afwisselend Drenthe, of de Waddeneilanden. Onze kampeer-fietsvakanties zijn geschikt voor jong en oud. De fietstochten variëren in afstand, van 23 tot ruim 40 kilometer per dag.

Fietsvakantie rond het IJsselmeer

Het IJsselmeer is een grote binnenwater in Nederland die wordt omgeven door een aantal provincies, zoals Friesland, Noord-Holland en Overijssel. Het is een populaire bestemming voor fietsers vanwege de prachtige natuur en de mogelijkheid om langs verschillende dorpjes en steden te fietsen. Er zijn verschillende routes die u kunt volgen als u wilt fietsen rond het IJsselmeer, afhankelijk van hoe lang je wilt fietsen en wat u wilt zien. Fiets-Fun heeft een prachtige route uitgezet die u langs verschillende plaatsen langs het IJsselmeer leidt.

Fietsvakantie in Drenthe

Met maar liefst 1400 kilometer aan fietspaden is Drenthe met recht een fietsprovincie. Tijdens uw fietsvakantie in Drenthe maakt u kennis met het afwisselende Drentse landschap vol zandduinen, heide, moerassen, bossen en meren. Onderweg maakt u een tussenstop bij een van de schilderachtige dorpen waar de tijd lijkt stil te staan. Of bezoek de mysterieuze prehistorische hunebedden, die kenmerkend zijn voor de provincie.

Fietsvakantie op de Waddeneilanden

De vijf Nederlandse Waddeneilanden zijn allemaal even uniek en prachtig. Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog hebben elk hun eigen strand, wad, sfeer, stijl, drukte, vuurtoren en unique selling points en toch hebben ze allemaal iets gemeen: het zijn fantastische plekken om tijdens een fietsvakantie te ontdekken.

Reistype

Landen

Fietsniveaus

Reisduur

Fietsen & Zeilen op de Wadden

Wilt u op vakantie in eigen land? Samen met een gezellige groep uitwaaien en genieten van de Nederlandse zon? Ga dan met ons mee op een Bike and Sail weekje op de Waddenzee! Jong en oud, iedereen is welkom om aan boord te stappen bij deze reis. Onderweg zullen we genieten van de Waddeneiland, mooie fietsroutes fietsen op de Waddeneiland, droogvallen en nog veel meer.

Route IJsselmeer

  • 8 dagen/7 nachten, ca. 295km,
  • 30-65 km per dag, grotendeels vlak,
  • 4- en 3-sterrenhotels

Door het groene hart van Drenthe

In Drenthe hebben wij een route voor u uitgezet door het groene hart, over de ontelbare fietspaden, langs uitgestrekte heidevelden en door brinkdorpen met talrijke galerieën en ateliers met kunst en oude ambachten.

– Minimum fietsafstand tussen de drie campings zijn: 33, 49 en 37 kilometer.-
-Afstand vanaf Utrecht circa 125 km-