Skip to main content
boot-slide
De leukste fietsvakanties voor jong & oud
de-waard-home
Met overnachting in 6-persoons tenten
passau
Passau_6

Fietsvakantie Oostenrijk met bagagevervoer

Een fietsvakantie in Oostenrijk kan een geweldige manier zijn om het prachtige landschap van het land te ontdekken. Oostenrijk heeft een uitgebreid netwerk van fietspaden en -routes, dus er zijn veel opties om uit te kiezen. Een populaire fietsroute in Oostenrijk is de Donau-fietsroute, die langs de Donau rivier loopt van het Bodenmeer in Duitsland tot aan Wenen. Deze route is ongeveer 500 kilometer lang en biedt prachtige uitzichten op de Alpen en het Donaudal. Er zijn ook veel andere fietsroutes in Oostenrijk, zoals de Murradweg, die langs de Mur rivier loopt van de Duitse grens tot aan de Adriatische Zee in Italië. De Salzkammergut-fietsroute is ook populair, met prachtige uitzichten op het meer en de bergen van het Salzkammergut gebied.

Passau-Wenen

Fietsroute Passau Wenen is een populaire fietsroute die u van Passau, een stad in het zuidoosten van Duitsland, naar Wenen, de hoofdstad van Oostenrijk, brengt. De route volgt de rivier de Donau en passeert onderweg prachtige landschappen, charmante dorpjes en historische steden.

Fietstocht langs de Donau

Een geweldige fietstocht voor verwende zielen langs de rivier de Donau! U fietst langs de klassieke route van Passau stroomafwaarts naar Wenen. Tijdens uw fietsvakantie verblijft u in geselecteerde hotels langs het Donau-fietspad, waar comfort, ontspanningsmogelijkheden en hoogwaardige gastronomie hoog in het vaandel staan.

Reistype

Landen

Fietsniveaus

Reisduur

Passau-Wenen (Categorie A)

  • 8 dagen/7 nachten, ca. 325 km
  • Dagelijks 40-70 km, grotendeels vlak
  • 4-sterrenhotels

Passau-Wenen (Categorie B)

  • 8 dagen/7 nachten, ca. 325 km
  • Dagelijks 40-70 km, grotendeels vlak
  • 3-sterrenhotels