Skip to main content
boot-slide
De leukste fietsvakanties voor jong & oud
de-waard-home
Met overnachting in 6-persoons tenten
passau
Passau_6

Fietsen & Hotels

Ook voor 2023 kunt u uw hotel reizen weer reserveren bij Fiets-Fun. Zo zijn er reizen naar België, Duitsland en Oostenrijk. Ook bieden we een geweldige fietsreis aan in Nederland, namelijk rond het IJsselmeer. Heel veel locaties zijn te bereiken met het openbaar vervoer. Zo kunt u er voor kiezen om met de trein te reizen (www.treinreiswinkel.nl) of de bus (www.fietsvervoer.nl). Reis u liever met eigen vervoer af naar uw bestemming? Dan kan dat natuurlijk ook.

Hotelaanbiedingen met fietsarrangementen

Op een actieve manier van de omgeving genieten kan uitstekend bij de hotels met fietsarrangementen. Bij hotels met fietsarrangementen overnacht u in een hotel in een mooie en landelijke omgeving. Bij de meeste hotels is het mogelijk om een fiets te huren, een elektrische fiets op te laden, of uw eigen fiets te stallen. Wanneer u een fietsarrangement boekt, krijgt u er gratis fietsroutes bij, en soms zelfs een (lunch-)pakketje voor onderweg. Fiets langs de mooiste natuurgebieden en maak een korte stop voor een picknick aan de bosrand of een koffiepauze op het terras. Moe maar voldaan kunt u ’s avonds nagenieten met een hapje en een drankje in het hotel. Bent u meer een wandelaar dan een fietser? Bekijk dan onze hotels met een wandelarrangement.

Fietsarrangement van hotel naar hotel

Fietsliefhebbers opgelet: bij Voordeeluitjes.nl kunt u nu ook complete meerdaagse fietsarrangementen boeken! Met deze vier- tot zevendaagse fiets arrangementen overnacht u in meerdere hotels. Overdag verkent u de mooiste stukjes Nederland, waar we u langs leuke bezienswaardigheden leiden. Wat dacht u van een fietsarrangement, waarbij u langs het IJsselmeer koerst? Onderweg heeft u voldoende gelegenheid om even af te stappen voor een kopje koffie of thee. Over uw bagage hoeft u zich geen zorgen te maken. Met een meerdaags fietsarrangement fietst u van hotel naar hotel, terwijl uw bagage nagebracht wordt. Dat scheelt ballast tijdens het fietsen, zodat u nog meer kunt genieten van de natuur!

Fietsarrangementen met eigen fiets

Heeft u een fietsendrager, die u aan uw auto kunt bevestigen, zodat u gewoon lekker op uw eigen fiets kunt toeren? Dat is superhandig! Want de hotels met fietsarrangementen die u bij ons vindt, mogen dan vaak gratis fietshuur aanbieden: er gaat niets boven de eigen fiets! Deze zit u als gegoten en bovendien bent u ‘m gewend. Bent u niet in staat uw tweewieler te vervoeren, dan biedt fietshuur uitkomst. Het worden hoe dan ook heerlijke fietsvakanties, of u nu gaat voor een fietsarrangement met huur- of eigen fiets! Vanuit deze hotels zijn er tevens diverse fietsroute’s uitgezet voor u. Of u nu een kort tochtje wilt maken of een hele dag wilt gaan fietsen, u vindt altijd wel een geschikte tocht in het aanbod. Een dagje niets doen is natuurlijk ook mogelijk.

Reistype

Landen

Fietsniveaus

Reisduur

Passau-Wenen (Categorie A)

  • 8 dagen/7 nachten, ca. 325 km
  • Dagelijks 40-70 km, grotendeels vlak
  • 4-sterrenhotels

Passau-Wenen (Categorie B)

  • 8 dagen/7 nachten, ca. 325 km
  • Dagelijks 40-70 km, grotendeels vlak
  • 3-sterrenhotels