Skip to main content

Fietsvakanties voor jong en oud

Fietsen & Kamperen

Fiets-Fun biedt de leukste fietsvakanties op verschillende fietscampings in Europa. De avontuurlijke combinatie van fietsen en kamperen is zeker de moeite waard. Iedereen kent immers het gevoel, op de fiets ontdek je meer dan met de auto. Alle details zijn te bekijken en daarnaast is fietsen en kamperen in Nederland, België, Denemarken of Frankrijk ook nog eens heel gezellig en kindvriendelijk.

Avontuurlijke fietsvakanties

Fiets-Fun heeft voor het seizoen 2023 weer aansprekende arrangementen voor u samengesteld. U heeft keuze uit fietsvakanties in Nederland, Denemarken, België en Frankrijk. Alle routes zijn door Fiets-Fun zelf met zorg en aandacht ontworpen en uitgezet. De meeste fietscampings zijn te bereiken met het openbaar vervoer. Zo kunt u er voor kiezen om met de trein te reizen (www.treinreiswinkel.nl) of de bus (www.fietsvervoer.nl). U kunt natuurlijk ook gewoon met eigen vervoer afreizen naar uw bestemming.

Volledig ingerichte tenten

U fietst van camping naar camping en verblijft in comfortabele 6 persoons tenten. De sportieve en comfortabele tenten hebben we vooraf al voor u opgezet. Ze zijn onder meer voorzien van veldbedden met selfinflating matjes, een 3 pits kooktoestel, keukengerei, een koelbox, een koelkast, elektriciteit en een tafel en stoelen.

Hoe werkt het?

Deze trektocht kan in de zomer als een 8- of 15 daags fiets-kampeer arrangement geboekt worden. Tijdens het 8-daagse fietsarrangement verblijft u telkens 2 of 3 nachten op de drie verschillende campings. Tijdens het 15-daags kampeerarrangement heeft u lekker de tijd om leuke dingen te doen want u verblijft voor langere tijd, vier en soms vijf dagen, op elk van de drie campings.

Reistype

Landen

Fietsniveaus

Reisduur

Route Moezel; fiets langs de oogstrelende oever met prachtig uitzicht op de wijnbergen

De Moezel-fietsroute biedt vele spectaculaire uitzichten op de vele bochten van de rivier en de steile wijnbergen, terwijl de route zelf grotendeels vlak langs de oevers van de Moezel loopt.

Route Ringkobing Fjord

Deze tocht in West-Jutland gaat rond het Ringkobing Fjord. De ligging van de campings die u tijdens deze trektocht aandoet is fantastisch! Een bezoek aan Legoland mag tijdens deze fietsvakantie niet ontbreken! Overnachtingen op 3 campings in reeds opgezette tenten.

– Minimum fietsafstand tussen de drie campings zijn: 47, 47 en 52 kilometer.-
-Afstand vanaf Utrecht circa 750 km-

Door het groene hart van Drenthe

In Drenthe hebben wij een route voor u uitgezet door het groene hart, over de ontelbare fietspaden, langs uitgestrekte heidevelden en door brinkdorpen met talrijke galerieën en ateliers met kunst en oude ambachten.

– Minimum fietsafstand tussen de drie campings zijn: 33, 49 en 37 kilometer.-
-Afstand vanaf Utrecht circa 125 km-

Als God in Frankrijk; fietsen en kamperen in de Loire

Het licht glooiende landschap van de Loire is heel goed te fietsen met en door kinderen. Behalve het mooie landschap zijn er veel leuke en spannende bezienswaardigheden! Overnachtingen op 3 campings in reeds opgezette tenten.

– Minimum fietsafstand tussen de drie campings zijn: 33, 35 en 38 kilometer.-
-Afstand vanaf Utrecht circa 750 km-

Fietsvakantie Provence: Geuren en Kleuren en slapen in tenten

Fietsvakantie in de Provence: intens genieten van geuren, kleuren en van een heerlijke zomer. Een tocht over stille weggetjes door glooiende wijngaarden. Overnachtingen op 3 campings in reeds opgezette tenten.

– Minimum fietsafstand tussen de drie campings zijn: 46, 25 en 40 kilometer.-
-Afstand vanaf Utrecht circa 1100 km-