Skip to main content
boot-slide
De leukste fietsvakanties voor jong & oud
de-waard-home
Met overnachting in 6-persoons tenten
passau
Passau_6

Fietsen & Luxe kamperen

Naast fietsvakanties in gewone tenten, bieden wij ook vakanties aan in chalets en safaritenten, ook wel glamping genoemd. U fietst dan langs drie campings en overnacht vervolgens in een comfortabele chalet of safaritent, ingericht met een comfortabel bed, eigen sanitair en compleet uitgeruste keuken.

Overnachten in chalets of safaritenten

Overnacht u graag in een tent, maar houdt u tevens van luxe? Boek dan een overnachting in een chalet of safaritent. In elke safaritent vindt u een comfortabel bed en de meeste safaritenten zijn tevens uitgerust met een eigen keuken, meubilair en soms zelfs privé sanitair. Dit scheelt een hoop gedoe bij het inpakken van uw kampeerspullen. Bovendien hoeft u dankzij de aanwezigheid van een eigen wc, niet langer gebruik te maken van het sanitairgebouw.

Luxe kamperen in een chalet of safaritent

We bieden momenteel chalets en safaritenten in de Belgische Kempen. De groene Kempen lijken wel gemaakt om te fietsen: relatief vlakke paden, adembenemende landschappen: ontdek de diversiteit van de Kempen vanop de fiets. Het uitgebreide netwerk van fietspaden en het overwegend vlakke landschap maken dit ooit zo woeste land bij uitstek geschikt voor een fietstocht. Dus stap op uw fiets en verken het natuurschoon van de Kempen.

Uw bagage wordt voor u vervoerd

Overnacht u in een chalet of reeds opgezette safaritent? Dan kunt u zich volledig focussen op uw fietsvakantie. Wij nemen namelijk alle zorg uit handen. Fiets-Fun zorgt ervoor dat tijdens uw fietstochten uw bagage naar uw volgende bestemming wordt vervoerd.

Reistype

Landen

Fietsniveaus

Reisduur

Luxe Fietsvakantie De Belgische Kempen

Fietsen door adembenemende landschappen

HIGHLIGHTS

  • Overnachting in luxe safaritent en/of chalet
  • Fietsverhuur
  • Diverse omgeving
  • Kasterlee
  • Kanotochten
  • Leuke cafés met zonovergoten terras