Skip to main content

Fietsvakanties voor jong en oud

Fietsen & Luxe kamperen

Naast fietsvakanties in gewone tenten, bieden wij ook vakanties aan in chalets en safaritenten, ook wel glamping genoemd. U fietst dan langs drie campings en overnacht vervolgens in een comfortabele chalet of safaritent, ingericht met een comfortabel bed, eigen sanitair en compleet uitgeruste keuken.

Voordelen Fietsen & Luxe kamperen

1. Comfort: Luxe kampeeraccommodaties, zoals chalets en safaritenten, bieden vaak meer comfort dan gewone tenten. Ze zijn vaak voorzien van moderne voorzieningen, zoals een eigen badkamer, keuken, verwarming en airconditioning.

2. Gemak: Bij luxe kamperen hoeft u zich geen zorgen te maken over het opzetten van een tent of het vervoeren van al je bagage. U kunt gewoon aankomen bij uw accommodatie en uw vakantie beginnen. Wij doen voor u de rest.

3. Faciliteiten: Veel luxe campings bieden extra faciliteiten, zoals verwarmde zwembaden, restaurants, bars en wellnesscentra. Dit kan een leuke aanvulling zijn op uw vakantie.

4. Locatie: de meeste luxe campings zijn gelegen op prachtige locaties, zoals aan de kust of in de Ardennen. U kunt genieten van de natuur terwijl u toch comfortabel verblijft.

5. Privacy: Als u op een luxe camping verblijft, heeft u vaak meer privacy dan op een gewone camping, omdat de accommodaties meer afgescheiden zijn van elkaar.

Overnachten in chalets of safaritenten

Overnacht u graag in een tent, maar houdt u tevens van luxe? Boek dan een overnachting in een chalet of safaritent. In elke safaritent vindt u een comfortabel bed en de meeste safaritenten zijn tevens uitgerust met een eigen keuken, meubilair en soms zelfs privé sanitair. Dit scheelt een hoop gedoe bij het inpakken van uw kampeerspullen. Bovendien hoeft u dankzij de aanwezigheid van een eigen wc, niet langer gebruik te maken van het sanitairgebouw.

Luxe kamperen in een chalet of safaritent

We bieden momenteel chalets en safaritenten in de Belgische Kempen. De groene Kempen lijken wel gemaakt om te fietsen: relatief vlakke paden, adembenemende landschappen: ontdek de diversiteit van de Kempen vanop de fiets. Het uitgebreide netwerk van fietspaden en het overwegend vlakke landschap maken dit ooit zo woeste land bij uitstek geschikt voor een fietstocht. Dus stap op uw fiets en verken het natuurschoon van de Kempen.

Uw bagage wordt voor u vervoerd

Overnacht u in een chalet of reeds opgezette safaritent? Dan kunt u zich volledig focussen op uw fietsvakantie. Wij nemen namelijk alle zorg uit handen. Fiets-Fun zorgt ervoor dat tijdens uw fietstochten uw bagage naar uw volgende bestemming wordt vervoerd.

Reistype

Landen

Fietsniveaus

Reisduur

De Belgische Kempen; het stilste stukje België

De groene Kempen lijken wel gemaakt om te fietsen: relatief vlakke paden, adembenemende landschappen: ontdek de diversiteit van de Kempen vanop de fiets. Het uitgebreide netwerk van fietspaden en het overwegend vlakke landschap maken dit ooit zo woeste land bij uitstek geschikt voor een fietstocht. Dus stap op uw stalen ros en verken het natuurschoon van de Kempen. Overnachtingen op 3 campings in een chalet of luxe safaritent.

– Minimum fietsafstand tussen de drie campings zijn: 21, 25 en 29 kilometer.-

-Afstand vanaf Utrecht circa 130 km