Skip to main content

Fietsvakanties voor jong en oud

Een tent huren doet u bij Fiets-fun

U kunt kiezen uit een groot aantal geselecteerde campings die beschikken over Safaritenten. Zo heeft u de gezelligheid van kamperen gecombineerd met het gemak van “weinig meenemen”. De meeste campings zijn te bereiken met het openbaar vervoer. Zo kunt u er voor kiezen om met de trein, www.treinreiswinkel.nl of met de bus, www.fietsvervoer.nl af te reizen naar uw bestemming. In ons aanbod vindt u mooie familiecampings met uitgebreide voorzieningen maar ook kleine gemoedelijke campings. De campings bevinden zich in schitterende landelijke streken in België waar u volop de gelegenheid hebt om te fietsen, te wandelen, karakteristieke dorpen te bezoeken of op een andere manier te genieten van wat de streek te bieden heeft.

Overnachten in een chalet of safaritent

Overnacht u graag in een tent, maar houdt u tevens van luxe? Boek dan een overnachting in een chalet of safaritent. In elke chalet of safaritent vindt u een comfortabel bed en de meeste chalets en safaritenten zijn tevens uitgerust met een eigen keuken, meubilair en soms zelfs privé sanitair. Dit scheelt een hoop gedoe bij het inpakken van uw kampeerspullen. Bovendien hoeft u dankzij de aanwezigheid van een eigen wc, niet langer gebruik te maken van het sanitairgebouw.

Reistype

Landen

Fietsniveaus

Reisduur

Safaritent huren op camping De zeven Geitjes, de Kempen

Verscholen in de groene kempen, in het natuurgebied ‘t Schupleer, op de rand van Vorselaar en Herentals kunt u deze charmante camping ontdekken.

Chalet huren op camping Siësta, de Kempen

Camping Siësta, dat midden in de Antwerpse Kempen ligt, is geen standaard vakantiepark. Nee; dit vakantiepark onderscheidt zich in het karakter dat gedurende vele jaren is gevormd waarbij de natuur altijd centraal heeft gestaan.

Safaritent huren op camping Houtum, de Kempen

Camping Houtum vormt de perfecte uitvalsbasis om de prachtige Kempense natuur te verkennen. Ontdek de troeven van de streek op het ritme van de kabbelende Nete. Te voet, met de fiets, de mountainbike of zelfs met de kajak of huifkar.Deze familie camping in Kasterlee is gelegen op 15 km vanaf Bobbejaanland. Een camping met o.a. een groot zwembad en een peuterbad, restaurant, winkel en voetbalveld.