Skip to main content
Male cyclist riding bicycle in mountains.
Group of children during a bike ride in the mountains
Young family with little children at bike trip together in nature.
Young family with little children at bike trip together in nature.
two young bikers enjoying their mountain bikes
senior woman on mountain bike
senior woman on electric mountainbike

Fietsen & Zeilen

Wilt u op vakantie in eigen land? Samen met een gezellige groep uitwaaien en genieten van de Nederlandse zon? Ga dan met ons mee naar de Waddenzee! Jong en oud, iedereen is welkom om aan boord te stappen bij deze reis. Onderweg zullen we genieten van de Waddeneiland, mooie fietsroutes fietsen op de Waddeneiland, droogvallen en nog veel meer.

Waarom deze vakantie?

Een onvergetelijke zeilreis over UNESCO Werelderfgoed Waddenzee. Samen met een gezellige groep. Bezoek aan 2 tot 4 Waddeneilanden (afhankelijk van het weer en getij. Veel gezelligheid met je reisgenoten, zowel aan wal als aan boord. All-inclusive verblijf aan boord. Inclusief koffie, thee, fris, bier en wijn. Internationale reis met grotendeels Nederlandse deelnemers. Enthousiaste, Nederlandse reisbegeleiding.

Zeilen op het wad

Fietsen & Zeilen staat volledig in het teken van de Wadden. Tijdens onze zeiltochten over Werelderfgoed Waddenzee komen we werkelijk van alles tegen; schitterende natuurgebieden, zeehonden op de zandbank tussen Ameland en Terschelling en elke avond een adembenemende zonsondergang. Natuurlijk staat een bezoek aan de Waddeneilanden ook op het programma! Na aankomst in de haven is het tijd voor een borrel aan dek en kunnen we er vervolgens wandelend of met de fiets op uit om het eiland te ontdekken. Wie het liever wat rustiger aan doet, blijft gewoon lekker aan boord om te relaxen. Heeft u geen zeilervaring? Geen probleem, want de schipper en zijn maat leren u graag de fijne kneepjes van het vak!

Varende accommodatie

Geheel in stijl verblijf je tijdens deze zeilweek op een authentiek zeilschip en overnacht je in een heuse kajuit. Elke schip beschikt benedendeks over een verwarmd dagverblijf, een keuken en veelal twee en vier persoonshutten met een eigen wastafel. Daarnaast zijn er aan boord altijd meerdere douches en toiletten aanwezig.

Reistype

Landen

Fietsniveaus

Reisduur

Fietsen & Zeilen op de Wadden

  • Bezoek aan minimaal 3 Waddeneilanden
  • Overnachting op zeilschip de Antonia of Johanna Engelina
  • Fietsverhuur
  • Gezellig met gelijkgestemden jou vakantie vieren!
  • Groepsreis met een gezellige groep zeilfanaten
  • Voor ervaren en onervaren zeilers
  • De ultieme zeil & fietsvakantie!