Skip to main content
boot-slide
De leukste fietsvakanties voor jong & oud
de-waard-home
Met overnachting in 6-persoons tenten
passau
Passau_6


Wat is Fiets-Fun?

Sinds 1997 is Fiets-Fun actief met het organiseren van fiets vakanties. Begonnen met een aantal tenten te plaatsen in de Achterhoek is dat langzaam maar zeker gaan groeien. Na een aantal mooie routes in Nederland aangeboden te hebben kwamen er steeds meer vragen om dit concept ook in het buitenland te gaan ontwikkelen. Na Denemarken volgde Frankrijk en daarna Zweden, Spanje, Zwitserland en Italië. Ook waren er een aantal mensen die dit nog niet ver weg genoeg vonden dus gingen we kijken over ver. In Indonesië en Suriname hebben we gebieden gevonden buiten de drukke gebieden om waar we niet alleen fietsen maar ook wandelen, snorkelen of duiken en het land proberen te ontdekken. Gebieden die ook geschikt zijn voor kinderen natuurlijk. Sinds 2010 hebben we ook een begin gemaakt met het aanbieden van hotel fietsreizen. Het is gebleken dat veel van onze website bezoekers dit onderdeel nog misten bij Fiets-Fun. Deze tochten zijn in België, Duitsland, Spanje, Italië, Griekenland en Frankrijk gemaakt en we zijn erg benieuwd naar de bevindingen. Fietsvakanties van Fiets-Fun zijn ondertussen ware klassiekers geworden!

Fietsen & Kamperen op fietscampings in Europa

Fiets-Fun biedt mogelijkheden op verschillende fietscampings in Europa, zoals Nederland, Denemarken en Frankrijk. Wij Nederlanders staan natuurlijk te boek als echte kampeerders en fietsers, een geweldige combinatie zeggen wij. Fietscampings boeken voor het seizoen 2023? Voor het seizoen 2023 heeft Fiets-Fun voor u weer aansprekende fiets-kampeer arrangementen samengesteld. U heeft keuze uit fietsvakanties in Nederland, Denemarken, België en Frankrijk. Alle routes zijn door Fiets-Fun zelf met zorg en aandacht ontworpen en uitgezet. De meeste fietscampings zijn te bereiken met het openbaar vervoer. Zo kunt u er voor kiezen om met de trein, www.treinreiswinkel.nl of met de bus, www.fietsvervoer.nl af te reizen naar uw bestemming. Op fietsvakantie fietsen en kamperen in Europa is zeker de moeite waard. Iedereen kent het gevoel, op de fiets ontdek je veel meer dan met de auto. Alle details zijn te bekijken en daarnaast is fietsen en kamperen in Nederland, België, Denemarken of Frankrijk ook nog eens heel gezellig en kindvriendelijk.

Overnachten in een chalet of safaritent

Vindt u overnachten in een tent hartstikke leuk, maar vindt u het toch iets te primitief? Of houdt u van luxe, maar wilt u wel de echte beleving van kamperen? Boek dan een overnachting in een chalet of safaritent. In elke chalet of safaritent vindt u een comfortabel bed en de meeste safaritenten zijn tevens uitgerust met een eigen keuken, meubilair en soms zelfs privé sanitair. Dit scheelt dus een hoop bij het inpakken van je kampeerspullen en zo hoeft u niet naar het dichtstbijzijnde sanitairgebouw!

Hotelaanbiedingen met fietsarrangementen

Op een actieve manier van de omgeving genieten kan uitstekend bij de hotels met fietsarrangementen. Bij hotels met fietsarrangementen overnacht u in een hotel in een mooie en landelijke omgeving. Bij de meeste hotels is het mogelijk om een fiets te huren, een elektrische fiets op te laden, of uw eigen fiets te stallen. Wanneer u een fietsarrangement boekt, krijgt u er gratis fietsroutes bij, en soms zelfs een (lunch-)pakketje voor onderweg. Fiets langs de mooiste natuurgebieden en maak een korte stop voor een picknick aan de bosrand of een koffiepauze op het terras. Moe maar voldaan kunt u ’s avonds nagenieten met een hapje en een drankje in het hotel. Bent u meer een wandelaar dan een fietser? Bekijk dan onze hotels met een wandelarrangement.

Fietsen & Zeilen

Wilt u op vakantie in eigen land? Samen met een gezellige groep uitwaaien en genieten van de Nederlandse zon? Ga dan met ons mee op een Fietsen & Zeilen weekje op de Waddenzee! Jong en oud, iedereen is welkom om aan boord te stappen bij deze reis. Onderweg zullen we genieten van de Waddeneiland, mooie fietsroutes fietsen op de Waddeneiland, droogvallen en nog veel meer.