Skip to main content
Male cyclist riding bicycle in mountains.
Group of children during a bike ride in the mountains
Young family with little children at bike trip together in nature.
Young family with little children at bike trip together in nature.
two young bikers enjoying their mountain bikes
senior woman on mountain bike
senior woman on electric mountainbike


Wat is Fiets-Fun?

Sinds 1997 is Fiets-Fun actief met het organiseren van fiets vakanties. Begonnen met een aantal tenten te plaatsen in de Achterhoek is dat langzaam maar zeker gaan groeien. Na een aantal mooie routes in Nederland aangeboden te hebben kwamen er steeds meer vragen om dit concept ook in het buitenland te gaan ontwikkelen. Na Denemarken volgde Frankrijk en daarna Zweden, Spanje, Zwitserland en Italië. Gebieden die ook geschikt zijn voor kinderen natuurlijk. Sinds 2024 hebben we de omschakeling gemaakt naar het aanbieden van hotel fietsreizen. Het is gebleken dat veel van onze website bezoekers dit als voorkeur hebben. Deze tochten zijn in België, Duitsland, Spanje, Italië, Griekenland en Frankrijk gemaakt en we zijn erg benieuwd naar de bevindingen. Fietsvakanties van Fiets-Fun zijn ondertussen ware klassiekers geworden!

Fietsvakanties in Europa

Fiets-Fun biedt mogelijkheden bij verschillende accomodaties in Europa, zoals Nederland, Denemarken en Frankrijk. Wij Nederlanders staan natuurlijk te boek als echte fietsers. Een reis boeken voor het seizoen 2024? Voor het seizoen 2024 heeft Fiets-Fun voor u weer aansprekende arrangementen samengesteld. U heeft keuze uit fietsvakanties in Nederland, Duitsland, Denemarken, Oostenrijk, België en Frankrijk. Alle routes zijn met zorg en aandacht samengesteld. De meeste accomodaties zijn te bereiken met het openbaar vervoer. Op fietsvakantie gaan in Europa is zeker de moeite waard. Iedereen kent het gevoel, op de fiets ontdek je veel meer dan met de auto. 

Hotelaanbiedingen met fietsarrangementen

Op een actieve manier van de omgeving genieten kan uitstekend bij de hotels met fietsarrangementen. Bij hotels met fietsarrangementen overnacht u in een hotel in een mooie en landelijke omgeving. Bij de meeste hotels is het mogelijk om een fiets te huren, een elektrische fiets op te laden, of uw eigen fiets te stallen. Wanneer u een fietsarrangement boekt, krijgt u er gratis fietsroutes bij, en soms zelfs een (lunch-)pakketje voor onderweg. Fiets langs de mooiste natuurgebieden en maak een korte stop voor een picknick aan de bosrand of een koffiepauze op het terras. Moe maar voldaan kunt u ’s avonds nagenieten met een hapje en een drankje in het hotel. Bent u meer een wandelaar dan een fietser? Bekijk dan onze hotels met een wandelarrangement.

Fietsen & Zeilen

Wilt u op vakantie in eigen land? Samen met een gezellige groep uitwaaien en genieten van de Nederlandse zon? Ga dan met ons mee op een Fietsen & Zeilen weekje op de Waddenzee! Jong en oud, iedereen is welkom om aan boord te stappen bij deze reis. Onderweg zullen we genieten van de Waddeneiland, mooie fietsroutes fietsen op de Waddeneiland, droogvallen en nog veel meer.