Welke reis zet u op uw bucket list?


Etappes door prachtige natuur gebieden zonder massa toerisme en drukke wegen.

3 tot 10 uitdagende etappes naar nieuwe overnachtingsplaatsen.

Begeleiding voor een groep door meefietsende gids.

Individueel fietsen van de etappes is mogelijk door ontwikkelde gpx bestanden van de route.

Speciale avond activiteiten om de cultuur van het land te proeven.

Optimaal genieten door de ondersteuning vanuit de service auto

Keuze uit wielervakanties met korte- of lange klimmen.

Ontwikkelde wielervakanties vanuit pure passie voor de wielersport!

Uitdagende fietsvakanties voor (toer) wielrenners door wielrenners.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=249364...

Met trots presenteren wij u ons aanbod van etappe fiets vakanties in 2020. We hebben gekozen voor gebieden waar het geweldig is om te zijn en waar de massa nog niet gaat fietsen.

De reizen die we in 2020 gaan organiseren vinden plaats in, Nederland, Engeland, Oostenrijk, Italië, Duitsland, Frankrijk en Zweden.

Binnen onze gebieden kunnen wij voor verenigingen of wielerteams een reis op maat aanbieden. Daarbij is het mogelijk om de afstanden per dag in te korten. Als u andere wensen heeft op gebied van de groepssamenstelling dan kunt u dit met mij bespreken. Graag kom ik bij uw vereniging of bedrijf langs voor een presentatie. Speciaal voor verenigingen hebben wij een trainingsweekend ontwikkeld in Duitsland op korte afstand van Nederland.

Heeft u tips over bepaalde gebieden waar u wilt gaan fietsen, de duur van de reis, overnachting vorm, dan horen we dat graag van u.

Deze reizen zijn met veel passie en zorg ontwikkeld. Vanuit mijn jarenlange ervaring als wielrenner bij de klasse Elite en daarbij de drive om van mijn hobby mijn werk te maken, zijn deze geweldige reizen samengesteld. Sterk punt van mij is dat ik heel goed in staat ben goed uitgebalanseerde routes uit te zetten (dit is wat klanten tegen mij zeggen). Hierbij kies is vaak smalle auto-luwe wegen, blijf ik weg bij grote steden en goede verhouding tussen inspanning en ontspanning. Ik zie het als een uitdaging om jullie een onvergetelijke wielerervaring te bieden en zal ik er alles aan doen om de vakanties goed te laten verlopen. Zelf fiets ik mee als gids. Groepsvorming zie ik als mijn missie om te zorgen dat iedereen na de reis tevreden terug kan kijken. We werken goed samen om iedereen door de moeilijke momenten heen te helpen.

Met sportieve groet,


Edwin Mellema

Fiets-Fun

Route ontwikkelaar, begeleidende gids, reisleider.